Blog: Evenementen, licht en geluid, tips and tricks!

Audio en video voor conferentie en congres

Audio en video voor conferentie en congres

  Of het nu gaat om een bedrijfscongres, een presentatie, vergadering of een groot evenement, een naadloze audiovisuele ervaring is essentieel voor een geslaagde bijeenkomst. Bij Monster Sound begrijpen we het belang van hoogwaardige audiovisuele apparatuur en...

Licht en geluid voor schoolfeest

Licht en geluid voor schoolfeest

Geluid voor schoolfeest War voor geluid voor schoolfeest en dj’s je het beste kunt boeken bepaal je samen met de feestcommissie van je school. Laat het techniek maar aan ons over. Of je nou een feestje hebt met de klas of de hele school. Wij zorgen dat jullie de...

Licht en geluid voor bruiloft

Licht en geluid voor bruiloft

Geluid voor bruiloft Hartelijk gefeliciteerd, jullie hebben besloten om te trouwen. Al dat moois brengt ook een drukke tijd met zich mee. Het huwelijk is in de meeste gevallen de meest belangrijke en opwindende dag in het leven en je wilt natuurlijk dat alles gladjes...

Geluidsinstallatie voor horeca

Geluidsinstallatie voor horeca

Geluid voor horeca nodig? Voor de inrichting van een discotheek, cafe of een club komt heel wat kijken. Niet alleen zult u hoge eisen stellen aan de geluidsapparatuur, dj gear, maar ook aan de lichteffecten zullen zware eisen worden gesteld door uw toekomstige...

Licht Geluid Advies

Licht geluid advies is erg belangrijk. Want geen een evenement of feest is het zelfde. Daarom hebben wij voor verschillende evenementen een advies pagina gemaakt. Zie het als extra informatie over het licht en geluid verhuur voor je evenement. Nogmaals elk feest is uniek en daarom adviseren wij om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies op maat helemaal gratis! Niets is voor ons belangrijker dan een tevreden klant. Wij zien nog helaas te vaak dat mensen voor een paar tientjes minder slechte en niet professionele licht en geluid apparatuur huren en op de grote dag voor verassingen komen te staan met alle gevolgen van dien. Bespaar je deze stress en moeite en win gratis vrijblijvend advies in over de techniek van jou evenement!

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.