Blog: Evenementen, licht en geluid, tips and tricks!

Licht Geluid Advies

Licht geluid advies is erg belangrijk. Want geen een evenement of feest is het zelfde. Daarom hebben wij voor verschillende evenementen een advies pagina gemaakt. Zie het als extra informatie over het licht en geluid verhuur voor je evenement. Nogmaals elk feest is uniek en daarom adviseren wij om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies op maat helemaal gratis! Niets is voor ons belangrijker dan een tevreden klant. Wij zien nog helaas te vaak dat mensen voor een paar tientjes minder slechte en niet professionele licht en geluid apparatuur huren en op de grote dag voor verassingen komen te staan met alle gevolgen van dien. Bespaar je deze stress en moeite en win gratis vrijblijvend advies in over de techniek van jou evenement!

Geluid voor horeca

Geluid voor horeca

Geluid voor horeca nodig? Voor de inrichting van een discotheek, cafe of een club komt heel wat kijken. Niet alleen zult u hoge eisen stellen aan de geluidsapparatuur, dj gear, maar ook aan de lichteffecten zullen zware eisen worden gesteld door uw toekomstige publiek. Hoe spectaculairder hoe beter!

Monster Sound kan ervoor zorgen dat u geluid voor horeca krijgt. U kunt bij ons voor een langere periode licht en geluid huren. Ook professionele dj apparatuur zoals een Pioneer nexus dj set. Behalve verhuren, verkopen wij licht geluid en dj apparatuur van de hoogste kwaliteit. Dit heeft een positief effect op de prijsstelling van het geheel en u bent dan tevens in staat de installatie op een voor u voordelige manier te laten bezorgen, en te installeren.

Ook scholen en bedrijven die plannen hebben voor een goede buiten installatie (bijvoorbeeld een 100volt installatie) kunnen een aanvraag indienen via onze contactformulier.
Maak gebruik van de mogelijkheid om via ons advies in te winnen van onze technici, dat zijn de mensen die dagelijks met alle vragen worden geconfronteerd waar u misschien mee worstelt, en daar een pasklare oplossing voor aan kunnen dragen. Zaak is wel dat we dan van u zoveel mogelijk gegevens over uw wensen en de beschikbare faciliteiten krijgen.

Uw aanvraag is vrijblijvend, u beslist uiteindelijk om gebruik te maken van onze aanbieding.

Licht en geluid voor een bruiloft

Geluid voor bruiloft

Hartelijk gefeliciteerd, jullie hebben besloten om te trouwen. Al dat moois brengt ook een drukke tijd met zich mee. Het huwelijk is in de meeste gevallen de meest belangrijke en opwindende dag in het leven en je wilt natuurlijk dat alles gladjes en goed verloopt. Het is voor het eerst dat jullie publiekelijk als man en vrouw naar voren treden en vrienden en familie aangenaam willen bezighouden en wellicht verrassen. Terwijl jullie door het middenpad van de kerk lopen, zijn wij al bezig met het opstellen van het geluid voor bruiloft in de zaal waar jullie het feest zullen gaan geven.

Geluid voor de ceremonie

Ceremonie is erg belangrijk, hier zullen jullie elkaar het ja-woord geven. Dan wil je dat iedereen dat hoort en alles duidelijk te verstaan is. Voor de ceremonie heb je een kleine maar krachtige geluidsinstallatie nodig. Vaak met een draadloze microfoon en een mengpaneel om eventueel een muziekstuk te laten horen via een telefoon of laptop. Het geluid hoeft niet extreem hard te zijn maar wel heel erg duidelijk.
Voor de ceremonie kun je het beste gebruik maken van onze complete spraak set (klik hier)

Licht en geluid voor het feest

Geluid voor bruiloft heb je altijd nodig! Of je nou een dj heft geboekt of een band of beide! Ieder geval heb je een professionele geluidsinstallatie nodig. Geluidsinstallatie bestaat uit luidsprekers, bekabeling en statieven. Daarnaast feestverlichting. Wat voor verlichting hangt af van de locatie en jullie eigen wensen. Naast de standaard disco verlichting kun je moving heads huren voor een echte licht show. Zelfs een laser met rookmachine, dat maakt van jouw feest een spektakel. Wij hebben een complete feest pakket samengesteld voor bruiloften. Dit is een voordeel pakket party set met licht, geluid en dj set.

Dj set voor bruiloft

Heb je een dj geboekt voor je bruiloft dan heb je een dj set nodig. Welke dj set? Vraag het aan jou dj. Meeste professionele dj’s willen een Pioneer nexus dj set bestaande uit 1 x Pioneer cdj2000 nexus en 1 x Pioneer djm900 nexus. Deze dj set is de wereldstandaard voor professionele dj’s.
De dj set moet ergens op komen, dus heb je een dj booth nodig. Dat geeft direct een mooie uitstraling aan de zaal. Sommige dj’s zullen u ook dj monitoren vragen, dat zijn kleine luidsprekers 1 of 2, waarmee de dj zichzelf kan horen. Deze komen naast de dj te staan.

Special effects voor bruiloft

Hierboven heb je kunnen lezen welke techniek je nodig hebt voor een bruiloft. Nu kun je verder kijken naar special effects om van jou bruiloft het meest spectaculaire feest te maken.
Om te beginnen jullie openingsdans. Voor een echte WOUW effect huur je laaghangende rook met vuurwerkfonteinen in. Lage rook effect wordt gecreëerd door middel van droogijs rookmachine. De dansvloer wordt tot aan je knieën gevuld met lage rook, waardoor net lijkt of je in de wolken bent. In Amerika zeggen ze ”dancing on the clouds”. Op een gegeven moment in jullie dans gaan de vuurwerkfonteinen aan en worden jullie het middelpunt van een spektakel show.
Deze speciale effecten worden helemaal door ons verzorgd. Wij zorgen voor bezorgen, installatie en uitvoering van de effecten, want hiervoor is speciale gediplomeerde personeel vereist.

Licht en geluid voor uw schoolfeest

Geluid voor schoolfeest

War voor geluid voor schoolfeest en dj’s je het beste kunt boeken bepaal je samen met de feestcommissie van je school. Laat het techniek maar aan ons over. Of je nou een feestje hebt met de klas of de hele school. Wij zorgen dat jullie de juiste licht en geluidsapparatuur aangeleverd krijgen. Met lasers en rookeffecten, dj-apparatuur en microfoons! Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd schoolfeest.

Welke show het wordt hangt af van het aantal feestgangers, de grote van de zaal en zeker ook speciale wensen van jullie, de initiatiefnemers! Wij hebben voor het gemak complete party sets (klik hier) samengesteld voor 50 tot 500 personen.

Is jouw school zo groot en komen er meer feestgangers dan er in een ruimte kunnen. Wij bieden de mogelijkheid om twee shows tegelijk te boeken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor twee zalen met allebei andere muziek of een ander thema. Keuze te over dus en wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Ook als de keuze gemaakt is blijft J&H Licht en Geluid je steunen!

Grote en kleine scholen

Naast alleen het geluid voor schoolfeest kunnen wij voor jullie de gehele show verzorgen. Monster Sound Licht en Geluid is al meer dan 15 jaar een begrip in feestend Nederland. De schoolleiding weet dat ze zich geen zorgen meer hoeft te maken over het licht en geluid tijdens het feest. De crew van de shows bestaat uit ervaren Dj’s en geluidstechnici, die serieus met hun vak omgaan: het geven van een knalfeest!

De shows bestaan uit een uiterst professioneel discoset met daarin alleen de allerbeste licht- en geluidsinstallaties. Aangevuld met een lichtshow die helemaal gemaakt is om de zaal in de juiste sfeer om te toveren. Wij leveren de show op maat voor jouw feest. Alle shows worden verzorgd door een ervaren crew. Zij weten als geen ander welke muziek er populair is op jouw school, top 40, de laatste releases, R&B, rock, salsa, lounge, hardclub.

Ook voor de verzorging van licht en geluid voor de schoolband, playback wedstrijd of soundmix competitie van jouw school heeft Monster Sound Licht en Geluid de juiste crew en apparatuur.

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.