Licht en geluid huren Utrecht

LICHT EN GELUID HUREN UTRECHT

Licht en geluid huren Utrecht of dj set huren in Utrecht en omgeving? Bij Monster Sound kunt u geluidsinstallatie, dj set, audio voor presentaties, lage rook met vuurwerkshow voor bruiloften en backline huren. Complete evenementen techniek voor festivals, horeca en bedrijfsfeesten.
Gratis installatie! Bezorgen en ophalen in Utrecht en omgeving voor maar: €40,-

[grw place_photo="https://monstersound.nl/wp-content/uploads/monster-google.png" place_name="Monster Sound Licht en geluid verhuur Utrecht" place_id="ChIJ6Xey2bCcx0cR3Gy2GPiN6Y4" pagination="5" text_size="120" hide_based_on=true hide_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.

Licht en Geluid huren Utrecht

Organiseert u een evenement binnenkort? Dan heeft u zeker audio installatie nodig. Bij licht en geluid huren Utrecht bent u op het juiste adres hiervoor. Verhuur van alle evenementen techniek voor uw feest of evenement. Voor bedrijven en particulieren. Van kleine feestje voor 50 personen tot buitenlucht evenementen voor 1000 personen. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat al uw wensen wat betreft audio video techniek vervuld wordt. 

 

Dj set huren Utrecht

Komt er een dj draaien op uw evenement dan moet u zeker een dj set huren. Maar welke dj set heeft u nodig? Elk dj heeft zo eigen wensen wat betreft de dj apparatuur. Maar de meeste dj’s willen een dj set huren van het merk Pioneer. Pioneer is de nummer 1 in dj gear over de hele wereld. 
Beginnende/amateur dj’s kunnen uit de voeten met een Pioneer XDJ-RX2 dj set. Dit is een compact en lichte dj apparatuur bestaande uit 1 apparaat. Deze pioneer dj set speelt alleen af vanuit een usb stick. Je kunt ook een laptop of telefoon aansluiten met een minijack kabel. 
Professionele dj’s willen altijd een Pioneer nexus of een nexus 2 dj set huren. Dit is de standaard professionele dj set die overaal gebruikt wordt. In clubs en festival over de hele wereld staat deze dj set.  

Geluidsinstallatie huren

Geluidsinstallatie huren voor een feest kan soms moeilijk zijn. Want wat moet je huren en hoeveel vermogen moeten de boxen hebben en wat is de SPL voor de speaker? Wij hebben het heel makkelijk gemaakt om audio te huren voor uw feest of presentatie. Wij werken alleen met het Italiaanse merk RCF. Een echte A merk audio apparatuur. Kwaliteit is de belangrijkste als heet gaat om geluidsinstallaties. Het geluid is erg zuiver en blijft ook kraakhelder ook op lange afstanden.

Wij hebben de geluidsinstallaties ingedeeld in het aantal personen dat u verwacht op uw evenement. Dus kijk eerst hoeveel publiek u ongeveer verwacht op uw evenement 50, 150, 250, 500, 1000 en kies het juiste audio verhuur set. Alle geluidsinstallaties hebben ingebouwde digitale versterkers, waardoor ze compact en licht van gewicht zijn. 

 

Let op:

Deze vestiging is geen fysieke winkel waar je langs kunt gaan. Dit is onze opslaglocatie, waaruit wij leveren. Wil je een afspraak maken? Bel of mail ons gerust.