licht en geluid huren Deventer

LICHT EN GELUID HUREN DEVENTER

Wilt u licht en Geluid huren Deventer? MonsterSound verhuurt complete sets inclusief brengen, installeren en ophalen! Licht, geluidsinstallatie, pioneer dj set, lage rook effect, vuurwerk show, backline, spraak set huren tegen de beste prijs en gegarandeerd goedkoopste bezorging en installatie van Nederland. Woont u in Deventer of omgeving en heeft u techniek nodig voor uw evenement? Bij ons bent u op het juiste adres. Monster Sound verhuurt professionele apparatuur voor kleine en grote feesten van 50 tot 1000 personen.

GRATIS installatie! Bezorgen en ophalen in Deventer en omgeving voor maar €40,-

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.

Licht, geluid, dj set huren Deventer

Monstersound helpt u zoeken naar de beste licht en geluid set die bij u past en die uw feest opkrikt naar een hoger niveau. Met bijvoorbeeld een rookmachine creëer je en mooi, gaaf romantisch effect die je niet vaak ziet tijdens evenementen. Alles in ons assortiment is een A-merk. Daarom garanderen wij de werking van onze apparatuur met 100% en staan we volledig achter onze producten. Geluidsinstallatie huren van de Italiaanse merk RCF? De luidsprekers zijn een actief systeem. Geluidsinstallaties hebben een hoog vermogen en klinken erg zuiver, ook achter in de zaal.

Licht geluid advies is erg belangrijk. Want geen evenement of feest kun je met elkaar vergelijken. Daarom adviseren wij om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies op maat. Niets is voor ons belangrijker dan een tevreden klant. Wij zien nog helaas te vaak dat mensen voor een paar tientjes minder slechte en niet professionele licht en geluid apparatuur huren en op de grote dag voor verassingen komen te staan met alle gevolgen van dien.

Hoe verkt licht en geluid verhuur?

  1. Monstersound helpt u met het juiste apparatuur vinden
  2. Als u een besluit heeft genomen, direct aanvraag indienen
  3. U krijgt een email met offerte
  4. Offerte bevestigen via de e-mail
  5. Uw bestelling is dan meteen geplaatst
  6. U ontvangt als u bestelling is verwerkt een factuur via de e-mail
  7. Bij bezorging installeren wij alle apparatuur gratis
  8. Na afloop halen wij alles weer op

Snel en gemakkelijk, waar wacht u nog op?

Contact

Heeft u verder nog vragen of twijfels dan kunt u altijd bij ons terecht en wij nemen de tijd voor u! Wij zijn 7 dagen per week van 09:00 tot 22:00 uur te bereiken via onze e-mail en via de telefoon en whatsapp. Monstersound helpt u graag bij het vinden van de juiste apparatuur die voor u geschikt is

Let op:

Deze vestiging is geen fysieke winkel waar je langs kunt gaan. Dit is onze opslaglocatie, waaruit wij leveren. Wil je een afspraak maken? Bel of mail ons gerust.