Licht en geluid huren Amsterdam Monster Sound

LICHT EN GELUID HUREN AMSTERDAM

Licht en Geluid huren in Amsterdam? Of dj set huren in Amsterdam? Nu met gratis installatie! 
Goedkoop en eenvoudig geluidsinstallatie, verlichting, dj set, special effects en backline huren voor uw evenement. Inclusief bezorgen, installeren en ophalen! 
GRATIS installatie! Bezorgen en ophalen in Amsterdam en omgeving voor maar €40,-

Live stream
Videoregistratie

PARTY SET
HUREN

PRESENTATIE
SET HUREN

DJ SET
HUREN

PA GELUID
HUREN

BACKLINE
HUREN

SPECIAL EFFECTS
HUREN

FAQ’s (veelgestelde vragen)

[ultimate-faqs]

Geluid Huren

Geluid huren in Amsterdam of omgeving, is geen enkel probleem. Wij verhuren professionele geluidsinstallaties en mobiele muziekinstallaties op accu power. Voor uw evenement in Amsterdam bent u bij ons op het juiste adres. Verschillende soorten luidsprekers en boxen kunt u bij ons huren. Voor bijvoorbeeld de ceremonie van je trouwerij of dansfeest na de ceremonie. Ook organisatoren van grotere buitenlucht evenementen kunnen bij ons terecht voor juiste audio apparatuur verhuur.

Dj gear huren

Dj gear huurt u in Amsterdam, makkelijk en snel bij MonsterSound.nl U kunt bij ons terecht voor dj apparatuur voor uw festival, bedrijfsfeest of een feetje op uw dakterras. Sinds jaar en dag zorgen wij voor de mooiste feestjes in Amsterdam en omgeving. Onze populairste dj set is de Pioneer nexus dj set bestaande uit twee cdj2000 nexus players en een Pioneer djm900 mengpaneel. Deze dj set wordt meestal gebruikt door professionele dj’s.

Verlichting huren

Feest verlichting huren in Amsterdam voor een evenement? Dat kan bij Monster Sound. Wij verhuren led verlichting voor kleine feestjes en bruiloften, maar ook voor grotere clubs en concerten.

Voor een klein tot middelgrote feest heb je niet heel veel discolampen nodig. Meestal volstaat het met 4 led kleuren spots ook wel bekend als led parren of 56par lampen en een aantal led lichteffecten. Dit verlichting kun je buren voor bijvoorbeeld bruiloften en partijen. Leuk om meer sfeer in de ruimte te creëren en de dansvloer op te lichten.

Licht en geluid huren Amsterdam voor evenementen en feesten. Wij kunnen voor u alle lichtinstallaties, audio en alle special effecten verzorgen. Zoals lage rook effect met droogijs machine en vuurwerk fonteinen show voor bruiloft. Maak gebruik van onze complete licht en geluid huren pakketten. Dit zijn kant en klare sets voor gegarandeerd feestplezier. Professioneel apparatuur voor de beste prijs. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Onze klanten voor licht en geluid huren in Amsterdam:

Spotlight, Cafe ’t Sluisje, Market 33, Pruijs Advies & Events, Optimizely, Miss Etam, VICE, Stern Auto, UWV, Q-Music, Levis, Neijehuis & Co, Amsterdam Audio Collective  en nog veel meer…

Bezorgen installeren en ophalen in Amsterdam en omgeving voor maar €40,-

Monster Sound Licht en Geluid Huren Amsterdam

Let op:

Deze vestiging is geen fysieke winkel waar je langs kunt gaan. Dit is onze opslaglocatie, waaruit wij leveren. Wil je een afspraak maken? Bel of mail ons gerust.