MICROFOON HUREN

Microfoon huren voor uw evenement is de sleutel tot het vastleggen van elke noot, elke zucht en elk woord met precisie en helderheid. Met onze uitgebreide selectie van hoogwaardige microfoons, ben je verzekerd van professionele audiokwaliteit, of je nu een presentatie geeft, een concert organiseert of een podcast opneemt.

Dynamische microfoons

Een standaard spraak/zang microfoon die veelzijdig is en ideaal voor live optredens. De meest gebruikte/bekende hiervan is de Shure sm58. Deze microfoon kun je in princiepe voor alles inzetten. Een echte universeel microfoon.

Condensator microfoons

Condensator microfoon is een stuk gevoellinger en bied meer helderheid en perfecte weergave aan voor stem en instrumenten. Deze gebruik je in meer gecontroleerde omgeving met minder lawaai. 

Draadloze microfoons

Draadloze microfoons zijn ideaal voor mobiel gebruik. Deze bestaan uit een ontvanger en handmicrofoon/zender. Omdat je niet aan een kabel vast zit kun je makkelijk en vrij bewegen. Een draadloze microfoon kan zijn een handheld, headset en een lavalier.

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.