LICHT GELUID DJ SET HUREN MET GRATIS INSTALLATIE

Complete licht geluid dj set huren met gratis installatie voor uw evenement? Hieronder hebben wij de beste party sets al voor u samengesteld. Deze licht en geluid apparatuur zijn zeer geschikt voor bruiloften, publieksevenementen, horeca, bedrijfsfeesten, schoolfeesten, etc. De complete party sets hebben professionele licht, geluidsinstallatie & Pioneer nexus dj set. Deze party sets kunt u uitbreiden met extra licht en geluids- apparatuur, dj meubel/booth en speciale effecten zoals lazer en rookmachine.
Bij levering worden deze sets GRATIS voor u geïnstalleerd! Bezorgen en ophalen voor maar €40,- in heel Nederland!

Google beoordelingen van onze klanten:

[wprevpro_usetemplate tid="1"]

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.

Welke Licht Geluid Dj Set Huren?

Dat hangt af van een aantal factoren. Om te beginnen is het belangrijk na te gaan hoeveel bezoekers u verwacht. Aan de hand daarvan kunt u complete licht geluid dj set huren voor 50, 150, 250 of 500 personen. Wij hebben ook grotere sets, neem contact op daarvoor. Behalve het aantal bezoekers is het ook belangrijk hoe groot de ruimte is. Als u een feest geeft voor 150 personen in een zaal die geschikt is voor feesten tot 500 personen, dan zou ik een iets grotere set kiezen zodat de geluidsinstallatie genoeg vermogen heeft voor de ruimte. Daarnaast is het handig om te kijken of u meer verlichting moet huren om de grote zaal beter te belichten. Met deze complete licht en geluid sets grijpt u nooit mis. Het geluid is van het A merk RCF uit Italië, licht is van het bekende merk ADJ en Showtec en de dj set is de nummer 1 van de wereld: Pioneer nexus dj set. Dus met deze party sets kun je een knallend feest neerzetten voor elk gelegenheid. 

Welke dj set heb ik nodig?

Dj set huren voor je feest kan soms lastig zijn als je niet weet wat je nodig hebt. Elk dj heeft zo zijn voorkeuren wat betreft de dj apparatuur. Je kunt de dj vragen of hij/zij een technische rider heeft. Dit is een document waarin duidelijk staat aangegeven welke dj gear hij/zij nodig heeft en wat de opstelling moet zijn. Meeste professionele dj’s hebben een technische rider. Heeft je dj dat niet, geen probleem. Wel moet je vragen naar een lijst van de dj apparatuur die er nodig is voor het feest. Meestal is dat een Pioneer nexus dj set met 2 x cdj2000nexus en 1x djm900nexus mixer. Dit is het meest gebruikte dj apparatuur door professionele dj’s.

Moet ik extra verlichting huren?

Het kan zijn dat u extra feestverlichting moet huren. Dat is meestal als de zaal waar u feest geeft helemaal geen verlichting heeft en dus alle licht afkomstig moet zijn vanuit je discolampen. Sommige zalen hebben wel verlichting maar deze is niet dimbaar, zoals grote TL lampen. Die wilt u meestal niet gebruiken tijden het feest. In dat geval raden wij aan om extra verlichting te huren om de zaal meer licht, kleur en sfeer te geven. Daarvoor kunt u het beste gebruik maken van led parren. 1 of 2 statieven met elk 4 led parren links en rechts van de zaal zou voldoende moeten zijn. U kunt ook losse led parren huren en deze als uplights gebruiken onder de muren. Zo schijnen de led parren verschillende kleuren licht op de muren wat een mooi sfeer geeft in de zaal.

 

Licht geluid dj set huren