Licht en geluid huren Eindhoven

LICHT EN GELUID HUREN EINDHOVEN

Licht en Geluid huren in Eindhoven? Een dj set huren in Eindhoven? Nu met gratis installatie!
Professionele licht, geluidsinstallatie, Pioneer dj set, lage rook effect, vuurwerk show, spraak set huren.
Monster Sound verhuurt professionele apparatuur voor kleine en grote feesten van 50 tot 1000 personen.
Gratis installatie! Bezorgen en ophalen in Eindhoven en omgeving €40,-

[grw place_photo="https://monstersound.nl/wp-content/uploads/monster-google.png" place_name="Monster Sound Licht en Geluid Huren Eindhoven" place_id="ChIJHRFAQPrbxkcRSi1mQSyWBF4" pagination="5" text_size="120" refresh_reviews=true hide_based_on=true hide_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.

Licht en geluid huren Eindhoven

Licht en geluid nodig in Eindhoven en omgeving? Wij verhuren complete sets voor 50 tot 1000 personen. Al onze apparatuur is van professionele A merk en de hoogste kwaliteit. Deze complete licht en geluid installaties zijn geschik voor uiteenlopende evenementen.

Dj set huren Eindhoven

Dj set huren in Eindhoven of omgeving? Wij verhuren dj apparatuur van het merk Pioneer. Pioneer dj is de marktleider op het gebied van professionele dj apparatuur.  

Presentatie audio huren Eindhoven

Geluidsinstallatie huren in Eindhoven voor een presentatie? WIj verhuren professionele geluidsinstallaties van het Italiaanse merk RCF. Deze professionele luidsprekers hebben ingebouwde versterkers en zij licht en compact. Dat maakt ze zeer geschikt voor professionele toepassingen zoals bedrijfspresentaties, beurzen, seminaars en als spreekset. Wij hebben ook kant en klare presentatie sets voor 100/200 personen

Monster Sound Licht en Geluid Huren Eindhoven

Let op:

Deze vestiging is geen fysieke winkel waar je langs kunt gaan. Dit is onze opslaglocatie, waaruit wij leveren. Wil je een afspraak maken? Bel of mail ons gerust.