PRESENTATIE SPRAAKSET HUREN

Presentatie spraakset huren met gratis installatie bij Monster Sound voor uw presentatie, vergadering, beurs, workshop, toespraken, demonstratie, etc. Wij hebben het meest gebruikte sets voor u hieronder samengesteld. Onze presentatie spraaksets bestaan uit: professionele geluidsinstallatie, vaste microfoons en een mengpaneel met minijack (telefoon/laptop) voor audio en achtergrondmuziek. Deze sets kunt u uitbreiden met draadloze-, revers microfoons en beamer met projectiescherm.
Gratis installatie! Bezorgen en ophalen voor maar €40,- in heel Nederland!

Gerelateerde producten:

Beamer met scherm huren

Een beamer met scherm huren voor uw presentatie, film avond, seminar, sport evenement of vergadering? De beamer wordt geleverd met een statief. De projectiescherm is ongeveer 2 meter breed en 1,5 meter hoog. Vaak worden de beamer en scherm gehuurd in combinatie met een spraak set zoals hierboven beschreven. De beamer wordt aangesloten op een laptop of computer (niet bijgeleverd). Het geluid van de laptop/computer kan ook aangesloten worden op de geluidsinstallatie. Zo bent u verzekerd van uitstekend beeld en geluidskwaliteit.

Microfoon huren

Audio met microfoon huren voor uw evenement? Audio of audioinstallatie is de complete geluidsinstallatie huren zonder randapparatuur. Bestaande uit luidsprekers op statief, versterkers apart of ingebouwd in de boxen. Bekabeling inbegrepen. Naast de geluidsinstallatie heeft u ook microfoons nodig voor uw sprekers. Er zijn grofweg twee soorten microfoons. Draadloze en vaste microfoons. Vaste microfoons zijn microfoons met kabel en draadloze microfoons zijn microfoons die draadloos op radio frequenties werken. 

Presentatie spraakset huren

Heeft u een evenement waarbij er sprekers komen? Dan heeft u een presentatie set nodig. Welke set u nodig heeft is afhankelijke van aantal gasten die u verwacht. Voor toespraken tot 100 personen kunt u de kleine presentatie set huren. Deze set heeft twee boxen met versterkers die links en rechts van uw podium opgezet worden. Sprekers kunnen middels de twee vaste microfoons op statief spreken. Voor grotere ruimtes of zalen met veel echo, kan het nodig zijn om extra geluid te huren. Door betere spreiding van het geluid kunnen wij het geluid beter sturen om de echo van de ruimte te onderdrukken.

Draadloze microfoon huren

Je kunt 3 soorten draadloze microfoons huren voor uw evenement.
1. Handheld draadloze microfoons: handheld dus je kunt de microfoon in je hand vasthouden en zonodig makkelijk doorgeven. Deze microfoons hebben een bereik tot 50 meter. Handig als de spreker vaker worden gewisseld of als er vragen gesteld worden vanuit publiek.

2. Draadloze headset microfoon: de deadset wordt als een hoofdtelefoon op het hooft bevestigd. De grootste voordeel is dat de spreker zijn of haar handen vrij heeft. Een ander bijkomend voordeel is dat het volume altijd gelijk blijft omdat de microfoon altijd op dezelfde afstand staat van de mond.

3. Draadloos revers/dasspeeld microfoon: Deze microfoons worden veelal in de mediawereld gebruikt. Dasspeeld microfoons zijn klein en worden bevestigd aan de kleiding van de spreker. Deze microfoons zijn aan te raden wanneer de spreker nauwelijks beweegd. Omdat door het bewegen de gevoellige microfoon veel ongewenste geluiden kan registreren.

Let op: Draadloze microfoons werken op radiofrewquenties en deze signalen kunnen door verschillende factoren verstoord worden. Ook het gebuik van mobiele telefoons, wifi netwerken en andere communicatie middelen kunnen deze signalen verstoren. Daarom raden wij aan om ruim voor het aanvang van uw evenement alle draadloze microfoons uitvoerig te testen om storingen uit te sluiten.

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.