Of het nu gaat om een bedrijfscongres, een presentatie, vergadering of een groot evenement, een naadloze audiovisuele ervaring is essentieel voor een geslaagde bijeenkomst. Bij Monster Sound begrijpen we het belang van hoogwaardige audiovisuele apparatuur en bieden wij uitgebreide verhuurdiensten voor conferenties, presentaties, congressen en vergaderingen.

Onze Diensten:

1. Geluidsinstallatie van topkwaliteit:
Verzeker uzelf van kristalhelder geluid met onze geavanceerde geluidsinstallaties. Of het nu gaat om een intieme vergadering of een grootschalig congres, wij hebben de perfecte audio-oplossingen voor elke gelegenheid.

2. Livestreaming Mogelijkheden:
Breng uw evenement naar een breder publiek met onze livestreamingdiensten. Met professionele apparatuur zorgen wij ervoor dat uw boodschap moeiteloos online wordt verspreid, waar ter wereld uw publiek zich ook bevindt.

3. Microfoons voor Duidelijke Communicatie:
Elk woord moet helder overkomen. Daarom bieden wij een scala aan hoogwaardige microfoons, van draadloze handheld microfoons tot dasspeldmicrofoons, voor optimale spraakverstaanbaarheid.

4. Indrukwekkende Beamerinstallaties:
Maak indruk met haarscherpe beelden en levendige presentaties dankzij onze geavanceerde beamerinstallaties. Perfect voor het ondersteunen van uw presentaties met visuele impact.

5. Grote LED Schermen voor Visuele Impact:
Vergroot de impact van uw presentaties met onze grote LED schermen. Zorg ervoor dat uw boodschap niet alleen gehoord, maar ook gezien wordt door elk lid van uw publiek.

Onze Volledige Service:

Wij begrijpen dat uw focus op de inhoud van het evenement moet liggen, niet op technische details. Daarom bieden wij een uitgebreide service, inclusief:

– Bezorging en Ophalen:
Ons team zorgt voor een zorgvuldige bezorging en ophalen van alle benodigde apparatuur op de door u aangegeven locatie.

– Professionele Installatie:
Laat het technische gedeelte aan ons over. Onze experts zorgen voor een vlekkeloze installatie, zodat u zich kunt concentreren op uw evenement.

– Bediening door ervaren geluidstechnicus:
Onze ervaren geluidstechnici staan paraat om tijdens uw evenement de apparatuur te bedienen. Zo bent u verzekerd van een optimale audiovisuele ervaring.

Audio video voor Conferentie