Geluid voor bruiloft

Hartelijk gefeliciteerd, jullie hebben besloten om te trouwen. Al dat moois brengt ook een drukke tijd met zich mee. Het huwelijk is in de meeste gevallen de meest belangrijke en opwindende dag in het leven en je wilt natuurlijk dat alles gladjes en goed verloopt. Het is voor het eerst dat jullie publiekelijk als man en vrouw naar voren treden en vrienden en familie aangenaam willen bezighouden en wellicht verrassen. Terwijl jullie door het middenpad van de kerk lopen, zijn wij al bezig met het opstellen van het geluid voor bruiloft in de zaal waar jullie het feest zullen gaan geven.

Geluid voor de ceremonie

Ceremonie is erg belangrijk, hier zullen jullie elkaar het ja-woord geven. Dan wil je dat iedereen dat hoort en alles duidelijk te verstaan is. Voor de ceremonie heb je een kleine maar krachtige geluidsinstallatie nodig. Vaak met een draadloze microfoon en een mengpaneel om eventueel een muziekstuk te laten horen via een telefoon of laptop. Het geluid hoeft niet extreem hard te zijn maar wel heel erg duidelijk.
Voor de ceremonie kun je het beste gebruik maken van onze complete spraak set (klik hier)

Licht en geluid voor het feest

Geluid voor bruiloft heb je altijd nodig! Of je nou een dj heft geboekt of een band of beide! Ieder geval heb je een professionele geluidsinstallatie nodig. Geluidsinstallatie bestaat uit luidsprekers, bekabeling en statieven. Daarnaast feestverlichting. Wat voor verlichting hangt af van de locatie en jullie eigen wensen. Naast de standaard disco verlichting kun je moving heads huren voor een echte licht show. Zelfs een laser met rookmachine, dat maakt van jouw feest een spektakel. Wij hebben een complete feest pakket samengesteld voor bruiloften. Dit is een voordeel pakket party set met licht, geluid en dj set.

Dj set voor bruiloft

Heb je een dj geboekt voor je bruiloft dan heb je een dj set nodig. Welke dj set? Vraag het aan jou dj. Meeste professionele dj’s willen een Pioneer nexus dj set bestaande uit 1 x Pioneer cdj2000 nexus2 en 1 x Pioneer djm900 nexus2. Deze dj set is de wereldstandaard voor professionele dj’s.
De dj set moet ergens op komen, dus heb je een dj booth nodig. Dat geeft direct een mooie uitstraling aan de zaal. Sommige dj’s zullen u ook dj monitoren vragen, dat zijn kleine luidsprekers 1 of 2, waarmee de dj zichzelf kan horen. Deze komen naast de dj te staan.

Special effects voor bruiloft

Hierboven heb je kunnen lezen welke techniek je nodig hebt voor een bruiloft. Nu kun je verder kijken naar special effects om van jou bruiloft het meest spectaculaire feest te maken.
Om te beginnen jullie openingsdans. Voor een echte WOUW effect huur je laaghangende rook met vuurwerkfonteinen in. Lage rook effect wordt gecreëerd door middel van droogijs rookmachine. De dansvloer wordt tot aan je knieën gevuld met lage rook, waardoor net lijkt of je in de wolken bent. In Amerika zeggen ze ”dancing on the clouds”. Op een gegeven moment in jullie dans gaan de vuurwerkfonteinen aan en worden jullie het middelpunt van een spektakel show.
Deze speciale effecten worden helemaal door ons verzorgd. Wij zorgen voor bezorgen, installatie en uitvoering van de effecten, want hiervoor is speciale gediplomeerde personeel vereist.

licht en geluid voor bruiloft