GELUID HUREN

Geluid huren voor uw evenement? Wij verhuren geluidsinstallatie van het Italiaanse merk RCF. Dit is een bekende A merk war in de hele wereld gebruikt wordt door professionals. De geluidsinstallaties van RCF zijn van zeer hoge kwaliteit, hebben veel vermogen en blijven loep zuiver ook op hoge volume.

Wanneer u geluid huurt heeft u altijd meer nodig dan de sepakers alleen. U heeft meestal een mengpaneel, microfoons, statieven, dj set en andere apparatuur nodig om alles aan elkaar te koppelen en een werkend installatie van te maken. Bel of email ons gerust voor gratis advies op maat.

MENGPANEEL HUREN

Mengpaneel huren om volledige controle over het geluid te hebben. Om een geluidsinstallatie te kunnen bedienen heeft u altijd een mengpaneel/mixer nodig. Zo kunt u de geluidsinstallatie verbinden met microfoons, afspeel apparatuur, dj gear en andere bronnen van geluid. Wij verhuren analoge en digitale mengpanelen voor elk evenement.

MICROFOON HUREN

Microfoon huren om uw sprekers verstaanbaar te maken, uw instrumenten de optimale volume te geven en uw publiek te laten genieten. Bekijk onze assortiment van verschillende microfoons voor allerlei doeleinden.

GELUID GERELATEERDE PRODUCTEN

ADVIES VOOR GELUID HUREN

Wilt u geluid huren, maar geen idee wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op om gratis en vrijblijvend advies te ontvangen over geluid huren.

Onze professionele geluidstechnici kunnen u precies vertellen wat u nodig heeft en een passend offerte voor u opstellen. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met evenementen en verhuur van geluidinstallaties.

Voor grotere projecten kunnen wij ook een gratis bezoek inplannen om de locatie van uw evenemen te komen bekijken en advies uit te brengen.

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.