DJ SET HUREN

Dj set huren voor de dj die u ingehuurd heeft? Monster Sound verhuurt naast complete licht, geluid, dj sets ook verschillende losse dj gear van het merk Pioneer.

Welke Dj set heb ik nodig?

Welke dj set je nodig hebt hangt meestal af van de voorkeuren van de dj, het budget en het gebruiksdoel. De meeste professionele dj’s willen de clubstandaard: Pioneer nexus2 dj set bestaande uit: 2x CDJ2000nxs2 spelers en 1x DJM900nxs2 mixer. Dit is dé professionele dj set die overaal ter wereld in clubs en op festivals gebruikt wordt.
Daarnaast is er in 2021 een nieuw model op de markt gekomen de Pioneer 3000 serie. Deze set wordt meestal gebruikt door (bekende) top dj’s. De hobbyisten en de beginnende dj’s met niet al te grote budget komen meestal uit bij de Pioneer XDJ-RX3. Deze nieuwe all-in-one dj set heet veel features van de nxs2 en cdj3000 serie maar is compacter en heeft kleinere oogwheels.
Let op: met alleen een dj set kunt u nog geen feest geven. U heeft altijd een geluidsinstallatie en eventueel verlichting nodig.

Bezorgen installeren ophalen voor maar €40,- in heel Nederland!

[wprevpro_usetemplate tid="1"]

Pioneer dj set huren

Pioneer dj set huren doe je makkelijk en snel op onze website. Wij verhuren verschillende dj apparatuur zowel voor professionele dj’s als voor beginnende dj’s. Waarom Pioneer dj set huren? Pioneer is de marktleider van de beste dj gear over de hele wereld. Op alle festivals in alle discotheken en evenementen zul je alleen en enkel pioneer dj apparatuur zien staan.

Pioneer nexus dj set huren

De clubstandaard is de Pioneer nexus dj set. Deze dj apparatuur bestaat uit 2 x cdj2000 nexus multimedia player en 1 x djm900 nexus mengpaneel. Deze dj set wordt in alle clubs over de hele wereld gebruikt. Onlangs is er een nieuwe versie van deze set uitgebracht. De pioneer nexus2 dj set. Bij ons kun je ook deze pioneer nexus2 dj set huren. Dus wil je een dj set die je niet zal teleurstellen dan moet je een Pioneer nexus dj set huren.

Pioneer XDJ-RX2 dj set huren

Pioneer XDJ RX2 dj set huur je voor beginnende dj’s. Dj’s die niet al te veel functies nodig hebben is de rx2 het meest geschikt voor. Dit is een all-in-one dj set. Dat houdt is dat het uit 1 stuk dj gear bestaat. Deze dj set gebruik je door een usb in te pluggen op de dj set waar al jou muziek al op staat. Ook kun je een microfoon aansluiten. Verder heeft deze dj set mogelijkheid om een telefoon of laptop aan te sluiten via een minijack naar tulp kabel om eventueel muziek via youtube of spotify af te spelen. Ideaal als achtergrond muziek!

Dj apparatuur huren met geluidsinstallatie

Geluidsinstallatie huren is noodzakelijk voor een feest. Met alleen een dj set huren ben je er nog niet. Hoe kun je een passend geluidsinstallatie huren? Bepaal eerst hoeveel mensen je verwacht op je evenement. Kijk vervolgens hoe groot de ruimte is en met deze informatie kun je al snel achterkomen welke geluidsinstallatie huren het beste is voor jou feest. Neem vrijblijvend contact met ons op om de beste set voor je samen te stellen.

Wij hebben ok kan en klare complete party sets waar je uit kunt kiezen, zie hieronder!

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.