licht en geluid huren Rotterdam monstersound

LICHT EN GELUID HUREN ROTTERDAM

Licht en Geluid huren Rotterdam? Dj set huren Rotterdam? Nu met gratis installatie! Monster Sound verhuurt geluidsinstallatie, dj set, verlichting, mobiele audio video apparatuur, backline, vuurwerkeffecten voor evenementen, festivals, bruiloften, bedrijfspresentaties, congressen, etc.
Bezorgen installeren ophalen in Rotterdam en omgeving voor maar €40,-

[grw place_photo="https://monstersound.nl/wp-content/uploads/monster-google.png" place_name="Monster Sound Licht en Geluid verhuur Rotterdam" place_id="ChIJ796PLg8zxEcRd9VMXrPOpu8" pagination="5" text_size="120" hide_based_on=true hide_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.

Monster Sound licht en geluid huren in Rotterdam

Sings 15 jaar zijn wij actief in Zuid-Holland, met name in Rotterdam en omgeving. Wij hebben een vestiging in Rotterdam en verhuren licht en geluidsapparatuur aan zowel bedrijven als particulieren. Wij vragen geen borg voor de gehuurde audio video apparatuur. Id kaart is wel verplicht bij plaatsen van een bestelling.

Welke licht en geluid huren in Rotterdam?

Vanaf de haven van Rotterdam tot de Erasmusbrug en de Kunsthal, overaal in Rotterdam zorgen wij voor de beste en goedkoopste Licht en geluid apparatuur. Wij werken alleen met professionele apparatuur van de beste A merken. Daarom garanderen wij de werking van onze apparatuur. Bijvoorbeeld geluidsinstallatie huren van de Italiaanse merk RCF. De luidsprekers zijn een actief systeem. Dat betekend dat de boxen een ingebouwde versterker hebben daardoor heb je niet allerlei kabels door de zaal liggen en heb je geen aparte versterkers nodig. De digitale versterkers maken de geluidsboxen ook erg licht en compact. Geluidsinstallaties hebben een hoog vermogen en klinken erg zuiver, ook achterin de zaal.
Behalve geluid kunt u ook feest verlichting huren in Rotterdam. Wij verhuren disco lampen en led lichteffecten. Gekleurde led spots ook bekend als led parren en andere lichteffecten om uw evenement een feestsfeer te geven.

Dj-set huren in Rotterdam

Pioneer dj gear is de beste dj apparatuur ter wereld. Monster Sound verhuurt verschillende dj sets van het merk Pioneer. Het meestgebruikte dj apparatuur is de Pioneer cdj2000 nexus player en Pioneer djm900 nexus mixer. De Pioneer nexus dj set is de standaard opzet voor de professionele dj’s wereldwijd. Voor beginnende dj’s hebben wij bijvoorbeeld de Pioneer XDJ-RX2. Een complete all in one apparaat om muziek te mixen vanuit usb sticks.

Een kleine selectie van onze klanten in Rotterdam: Ahoy Rotterdam, Fontein, Dutch Art Room Rotterdam, Happy Italy, De Volksbank, Olam Europe, Mainport Hotel, Hogeschool Rotterdam, Stedin, Eastman Chemicals, Pannenkoekenhuis De Nachtegaal, Levis, Intel Hotel, Hogeschool Inholland, Shoeby, Studio 334, Vitens, Gemeente Rotterdam etc.

Licht en geluid huren Rotterdam, dj set huren Rotterdam? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. MonsterSound bezorgd en installeert alle gehuurde apparatuur in Rotterdam en omgeving tegen een vast tarief van €40,-

Monster Sound Licht en Geluid Huren Rotterdam

Let op:

Deze vestiging is geen fysieke winkel waar je langs kunt gaan. Dit is onze opslaglocatie, waaruit wij leveren. Wil je een afspraak maken? Bel of mail ons gerust.