BACKLINE HUREN

Backline huren? Monster Sound biedt diverse mogelijkheden om live muziek, band te versterken. Komt er een live band op uw feest? Wij verzorgen complete backline verhuur voor uw artiesten. Met backline huren wordt bedoeld alle apparatuur die nodig is op het podium om live muziek te versterken zoals: basgitaar versterkers, elektrische gitaar versterkers, drumstel met bekkens en hardware, randapparatuur etc. Wij werken alleen met professionele top apparatuur van de beste merken zoals: Yamaha, Ampeg, Fender, Zildjian, Roland. Backline huren kun je goed combineren met onze geluidsinstallaties en eventueel verlichting. Alle apparatuur die u huurt kunnen wij bezorgen, installeren en bedienen. Hiervoor hebben wij professionele geluidstechnici in huis. Heeft u band een technische rider? Stuur deze naar ons op en wij zorgen voor de juiste apparatuur voor uw evenement.

Backline huren en bezorgen installeren ophalen voor maar €40,- in heel Nederland!

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.