Licht en geluid huren den bosch

LICHT EN GELUID HUREN DEN BOSCH

Licht en Geluid huren Den Bosch? Of dj set huren s’-Hertogenbosch? Nu met gratis installatie!
Den Bosch, s’-Hertogenbosch of Oeteldonk, hoe je het ook noemt het is hier altijd feest. Daarom kun je bij ons goedkoop en eenvoudig licht en geluid huren voor uw evenement. Geluidsinstallatie huren of verlichting en dj set huren is geen probleem bij ons.
Installatie is GRATIS! Bezorgen en ophalen in Den Bosch en omgeving €40,-

Live stream
Videoregistratie

PARTY SET
HUREN

PRESENTATIE
SET HUREN

DJ SET
HUREN

PA GELUID
HUREN

BACKLINE
HUREN

SPECIAL EFFECTS
HUREN

FAQ’s (veelgestelde vragen)

[ultimate-faqs]

Dj gear huren Den Bosch

Wilt u dj set huren in Den Bosch voor carnaval of een ander evenement, Monster Sound verhuurt complete dj sets van het merk Pioneer. Zoals de Pioneer nexus dj set met 2 x pioneer cdj2000 nexus en 1 x djm900 nexus. De dj set worden door ons geleverd en opgezet. Je kunt eventueel ook licht en geluidsinstallatie huren. Weet jij niet welke dj set te huren? Neem contact met ons op voor een passend en vrijblijvend advies. Woont u in s’-Hertogenbosch of omgeving en heeft u techniek nodig voor uw evenement? Bij ons bent u op het juiste adres!

Licht en Geluid Huren Den Bosch

Mobiele geluid huren of volledige professionele geluidsinstallatie voor uw evenement huren. Wij verhuren professionele licht en geluid apparatuur, Pioneer dj sets, beamer met scherm, drumstel, gitaarversterkers, discoverlichting en special effects. Special effect zoals vuurwerk show of lage rook effect met droogijs voor uw bruiloft huren? Ook verhuren wij full color lazers met hazer voor een spectaculair effect voor binnen en buiten. Een lichtshow met moving heads of led scanners kunnen wij voor u ook programmeren.

Geluid huren voor carnaval

Wilt u geluid huren voor carnaval? Wij verhuren geluidsinstallaties voor uw praalwagen maar ook voor de feesttent. Wij hebben audio installaties te huur voor 50 tot 1000 personen. Wees er snel bij om je audio te huren voor Oeteldonk!
Carnavalwagens hebben meestal geen stroomvooriening. Je kunt twee dingen doen. Of een agregraat huren voor de stroom of mobiele geluidsinstallatie huren met accu. Mobiele audio huren met accu is mogelijk voor kleinere praalwagens tijdens de carnaval. Deze boxen kunnen tot wel 6 uur mee op 1 accu. Dat is meestal voldoende voor een optocht.

Monster Sound Licht en Geluid Huren Den Bosch

Let op:

Deze vestiging is geen fysieke winkel waar je langs kunt gaan. Dit is onze opslaglocatie, waaruit wij leveren. Wil je een afspraak maken? Bel of mail ons gerust.