licht en geluid huren Ede

LICHT EN GELUID HUREN EDE

Wilt u licht en Geluid huren in Ede? Dj set huren in Ede en omgeving? Nu met gratis installatie!
Het beste adres voor complete evenement techniek inclusief brengen, installeren en ophalen! Feestverlichting, geluidsinstallatie, pioneer dj set, backline en presentatie apparatuur huren tegen de beste prijs.
Gratis installatie! Bezorgen en ophalen in Ede en omgeving €40,-

 

Live stream
Videoregistratie

PARTY SET
HUREN

PRESENTATIE
SET HUREN

DJ SET
HUREN

PA GELUID
HUREN

BACKLINE
HUREN

SPECIAL EFFECTS
HUREN

FAQ’s (veelgestelde vragen)

[ultimate-faqs]

Licht en geluid huren Ede

Wij verhuren professionele licht en geluid apparatuur in Ede en omgeving. Pioneer dj sets, beamer met scherm, drumstel, gitaarversterkers, discoverlichting en special effects kortom alle techniek voor uw evenement kunt u bij ons huren. Neem contact op voor een vrijblijvend advies op maat of een scherpe offerte. Wij hebben ook complete licht en geluid sets van 50 tot 500 personen voor u samengesteld. Ook PA installaties voor live muziek en live bands hebben wij ruim beschikbaar.

Pioneer dj set huren Ede

Pioneer dj set huren voor uw feest is geen probleem, want wij verhuren dj apparatuur voor professionele en beginnende dj’s. Heeft uw dj andere specifieke wensen? Wij hebben alle losse componenten van Pioneer dj en kunnen voor uw dj een passend setup maken. Vergeet niet om naast een dj set ook een dj booth te huren. Dat is een meubel/tafel waar de dj apparatuur op komt te staan. Heeft uw dj gevraagd naar een nexus set? Dat is een dj set bestaande uit 2 x Pioneer cdj2000 nexus en 1 x Pioneer djm900 nexus. Dit is de meestgebruikte dj set door de professionele dj’s.

Mobiele bluetooth accu speaker huren

Buiten geluid nodig waar geen elektriciteit aanwezig is? Huur dan een geluidsinstallatie voor buiten. Onze mobiele accu boxen hebben een ingebouwde accu die tot wel 8 uur mee gaan. Het geluid/muziek kunt u afspelen via uw telefoon of laptop via een draadloze bluetooth verbinding. Zeer geschikt voor een carnavalswagen, feestjes buiten op een recreatiegebied etc. Je kunt zelfs 1 microfoon aansluiten om mee te zingen of presentaties te geven voor een groep mensen. 

Let op:

Deze vestiging is geen fysieke winkel waar je langs kunt gaan. Dit is onze opslaglocatie, waaruit wij leveren. Wil je een afspraak maken? Bel of mail ons gerust.