Geluid voor schoolfeest

War voor geluid voor schoolfeest en dj’s je het beste kunt boeken bepaal je samen met de feestcommissie van je school. Laat het techniek maar aan ons over. Of je nou een feestje hebt met de klas of de hele school. Wij zorgen dat jullie de juiste licht en geluidsapparatuur aangeleverd krijgen. Met lasers en rookeffecten, dj-apparatuur en microfoons! Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd schoolfeest.

Welke show het wordt hangt af van het aantal feestgangers, de grote van de zaal en zeker ook speciale wensen van jullie, de initiatiefnemers! Wij hebben voor het gemak complete party sets (klik hier) samengesteld voor 50 tot 500 personen.

Is jouw school zo groot en komen er meer feestgangers dan er in een ruimte kunnen. Wij bieden de mogelijkheid om twee shows tegelijk te boeken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor twee zalen met allebei andere muziek of een ander thema. Keuze te over dus en wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Ook als de keuze gemaakt is blijft J&H Licht en Geluid je steunen!

Grote en kleine scholen

Naast alleen het geluid voor schoolfeest kunnen wij voor jullie de gehele show verzorgen. Monster Sound Licht en Geluid is al meer dan 15 jaar een begrip in feestend Nederland. De schoolleiding weet dat ze zich geen zorgen meer hoeft te maken over het licht en geluid tijdens het feest. De crew van de shows bestaat uit ervaren Dj’s en geluidstechnici, die serieus met hun vak omgaan: het geven van een knalfeest!

De shows bestaan uit een uiterst professioneel discoset met daarin alleen de allerbeste licht- en geluidsinstallaties. Aangevuld met een lichtshow die helemaal gemaakt is om de zaal in de juiste sfeer om te toveren. Wij leveren de show op maat voor jouw feest. Alle shows worden verzorgd door een ervaren crew. Zij weten als geen ander welke muziek er populair is op jouw school, top 40, de laatste releases, R&B, rock, salsa, lounge, hardclub.

Ook voor de verzorging van licht en geluid voor de schoolband, playback wedstrijd of soundmix competitie van jouw school heeft Monster Sound Licht en Geluid de juiste crew en apparatuur.

Licht en geluid voor schoolfeest