Geluid voor horeca nodig? Voor de inrichting van een discotheek, cafe of een club komt heel wat kijken. Niet alleen zult u hoge eisen stellen aan de geluidsapparatuur, dj gear, maar ook aan de lichteffecten zullen zware eisen worden gesteld door uw toekomstige publiek. Hoe spectaculairder hoe beter!

Monster Sound kan ervoor zorgen dat u geluid voor horeca krijgt. U kunt bij ons voor een langere periode licht en geluid huren. Ook professionele dj apparatuur zoals een Pioneer nexus dj set. Behalve verhuren, verkopen wij licht geluid en dj apparatuur van de hoogste kwaliteit. Dit heeft een positief effect op de prijsstelling van het geheel en u bent dan tevens in staat de installatie op een voor u voordelige manier te laten bezorgen, en te installeren.

Ook scholen en bedrijven die plannen hebben voor een goede buiten installatie (bijvoorbeeld een 100volt installatie) kunnen een aanvraag indienen via onze contactformulier.
Maak gebruik van de mogelijkheid om via ons advies in te winnen van onze technici, dat zijn de mensen die dagelijks met alle vragen worden geconfronteerd waar u misschien mee worstelt, en daar een pasklare oplossing voor aan kunnen dragen. Zaak is wel dat we dan van u zoveel mogelijk gegevens over uw wensen en de beschikbare faciliteiten krijgen.

Uw aanvraag is vrijblijvend, u beslist uiteindelijk om gebruik te maken van onze aanbieding.

Geluidsinstallatie voor horeca