licht en geluid huren Apeldoorn

LICHT EN GELUID HUREN APELDOORN

Licht en geluid huren in Apeldoorn inclusief brengen, installeren en ophalen en dat zonder extra kosten. Licht, geluidsinstallatie, pioneer Dj set, lage rook effect, vuurwerk show & backline tegen de beste prijs. Dus woont u in Apeldoorn of omgeving dan helpen wij u graag verder om de perfecte set voor u samen te stellen. Wij verhuren professioneel apparatuur voor kleine en grote feesten van 50 tot 1000 personen.

GRATIS installatie! Bezorgen en ophalen in Apeldoorn en omgeving voor maar €40,-

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.

Geluidsinstallatie huren Apeldoorn

Geluidsinstallatie huren in Apeldoorn en omgeving is mogelijk voor evenementen van 50 tot 1000 personen of meer. We zijn al 15 jaar actief in Apeldoorn en daar zijn we erg trots op! Wij verhuren professionele licht en geluid apparatuur, Pioneer dj sets, beamer met scherm, drumstel, gitaarversterkers, discoverlichting, special effecten en nog veel meer. Wij zijn een van de weinigen die rookmachine verhuren die je met droogijs kunt gebruiken het is ook een A-merk. Daarom garanderen wij de werking van onze apparatuur. Bijvoorbeeld geluidsinstallatie huren van de Italiaanse merk RCF. De luidsprekers zijn een actief systeem. Dat betekent dat de boxen een ingebouwde versterker hebben daardoor heb je niet allerlei kabels door de zaal liggen en heb je geen aparte versterkers nodig. De digitale versterkers maken de geluidsboxen ook erg licht en compact. Geluidsinstallaties hebben een hoog vermogen en klinken erg zuiver, ook achter in de zaal. Behalve geluid kunt u ook feestverlichting huren in Apeldoorn. Wij kunnen ook een op maat gemaakte licht en geluid set voor u samenstellen en programmeren. Ook verhuren wij full color lazers met hazer voor een spectaculair effect en een geweldige licht show. Wij werken voor onze klanten en zijn daarom altijd 24/7 bereikbaar via verschillende vestigingen. Naast licht geluid huren en dj set verhuur geven wij deskundig advies aan organisatoren van evenementen over de techniek die er nodig is.

Hoe werkt licht en geluid verhuur?

  1. Monstersound helpt u met het vinden van de juiste apparatuur
  2. Als u een besluit heeft genomen, direct aanvraag indienen
  3. U krijgt een email met de offerte
  4. Offerte bevestigen via de e-mail
  5. Uw bestelling is dan definitief geplaatst
  6. U ontvangt als uw bestelling is verwerkt een factuur via de e-mail
  7. Bij bezorgen installeren wij gratis alle apparatuur
  8. Na afloop halen wij alles weer op

Snel en gemakkelijk, waar wacht u nog op?

Licht en Geluid Huren Apeldoorn

Let op:

Deze vestiging is geen fysieke winkel waar je langs kunt gaan. Dit is onze opslaglocatie, waaruit wij leveren. Wil je een afspraak maken? Bel of mail ons gerust.