BEELD HUREN

Beeldscherm huren als visuele ondersteuning voor uw evenement kan in verschillende vormen en maten. Tv beeldscherm, beamer met scherm, led wall scherm.

Tv scherm huren

Tv scherm of beeldscherm huren kan bij ons in 2 verschillende maten. Namelijk: 55 inch en 70 inch. Het beeld diagornaal van een 55 inch tv scherm is 140cm en die van de 70 inch tv scherm is 178cm. Wanneer u een tv scherm huurt wordt deze geleverd met een bijbehorende statief, afstandsbediening, netsnoer en een HDMI kabel. 
ze tv schermen zijn met LED technologie en haarscherp 4K kwaliteit. Hebben zeer helder beeld, daarom ook met daglicht goed te zien. Deze beeldschermen zijn zeer geschikt voor meetings, workshops, presentaties, als informatie schermen bij beurzen en congressen.

tv scherm huren

Beamer met scherm huren

In ons beeld assortiment vindt u twee soorten beamers. Een standaard HD beamer met HDMI/VGA aansluiting van 3000 ansilummen en een professionele 6000 ansilumen beamer. De standaard HD beamers is geschikt voor kantoren en kleine zalen die niet goed belicht zijn. Het beeld is goed te zien in het donker. Voor lichtere ruimtes of buiten kunt u beter een led tv scherm huren. Onze professionele 6000 ansilumen beamer met HDMI aansluiting kunt u huren voor grote ruimtes zoals een bedrijfshal of een conreszaal. Als de ruimte niet heel erg verlicht is kun je het beeld van deze beamer ook van veraf goed zien.

Beamer met scherm huren

LED wall huren

LED wall kunt u huren voor professionele evenementen waar scherpte en formaat van groot belang zijn. Dit is een modulaire beeldscherm die in verschillende formaten opgebouwd kan worden bijvoorbeeld: 2 x 3m, 3 x 5m. Onze LED wall schermen zijn zeer scherp met maar liefst pixel 2,9mm. Zodat u ook van dichtbij het beeld goed kunt zien. De LED wall wordt door ons geleverd en opgebouwd. inclusief bekabeling, processor en laptop met de juiste software.

 

LED wall huren 1