Licht en geluid huren Nijmegen

LICHT EN GELUID HUREN NIJMEGEN

Licht en geluid huren Nijmegen? Dj set huren in Nijmegen en omgeving?
Monster Sound verhuurt feestverlichting, geluidsinstallatie, pioneer dj set, special effecten, backline en nog veel meer techniek voor uw evenement. Heb je een klein feestje of een evenement tijdens de vierdaagse feesten? Weet je niet wat je nodig hebt? Bel ons voor vrijblijvend advies.
Gratis installatie! Bezorgen en ophalen in Nijmegen en omgeving voor €40,- 

Ik heb een feestje!

Licht-en-geluid-voor-feest-huren

Ik heb een bruiloft!

Licht-en-geluid-voor-bruiloft

Ik heb een zakelijk event!

Licht-en-geluid-huren-voor-presentatie

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.

Geluid huren in Nijmegen

Geluid huren in Nijmegen en omgeving is altijd mogelijk, wij verhuren kant en klare complete geluidsinstallaties. Voor kleine feesten van minimaal 50 personen of tot een groot feest van wel 1000 personen. Aan de hand van uw prioriteiten kunnen we de juiste geluidsinstallatie huren die perfect bij uw evenement past! Wij verhuren professionele geluidsinstallaties en mobiele muziekinstallaties op accu power.  Wij hebben een groot assortiment met verschillende soorten luidsprekers en boxen die u bij ons kunt huren. Voor alle soorten gelegenheden bijvoorbeeld voor een bruiloft of voor een verjaardagsfeest. Ook organisatoren van grotere buitenlucht evenementen kunnen bij ons terecht voor juiste audioapparatuur verhuur. AL onze apparatuur is van professionele A merk en van de hoogste kwaliteit

Voor Monstersound is de klant altijd koning en doen we daarom ook alles om alles naar wens te maken zodat u het beste geluid kan huren in Nijmegen en omgeving. De beste service in Nijmegen en omgeving.

Dj gear Huren in Nijmegen

Dj gear huurt u in Nijmegen, makkelijk en snel bij Monstersound.nl U kunt hier terecht voor uw evenement zoals voor een festival, bedrijfsfeest of een feest binnen huis. Monstersound heeft veel ervaring en behaalt daarmee velen mooie resultaten. Met een kant en klare dj set kunt u waar u maar wil een feestje bouwen met het beste kwaliteit geluid. Onze populaire dj sets is de pioneer Nexus dj set bestaande uit twee cdj2000 Nexus players en een pioneer djm900 mengpaneel. Deze dj set wordt meestal gebruikt door professionelen dj’s. Bij ons betaalt u geen borg en gaan er daarom vanuit dat alles in goede staat retour komt.

Verlichting huren in Nijmegen

Heb jij feestverlichting nodig of verlichting voor een ander event en ben jij in de omgeving Nijmegen? Dan bent u hier bij Monstersound aan het juiste adres! Wij verhuren ledverlichting voor kleine feestjes en bruiloften, maar dat kan ook voor grotere clubs en concerten wat uw wens maar is wij gaan proberen het er een lichtenparadijs van te maken. Het is voor iedereen gepast, voor een klein tot middelgrote feest heb je niet heel veel discolampen nodig. Meestal volstaat het met 4 led kleuren spots ook wel bekend als de ‘led parren’ of 56 par lampen en een aantal led lichteffecten. Dit soort verlichting kun je huren voor bijvoorbeeld bruiloften en partijen. Zodat er meer sfeer komt op de dansvloer. Wij kunnen dus voor u alle lichtinstallaties, audio en alle special effecten verzorgen door ons grote assortiment, zoals lage rook effect met droogrijs machine en vuurwerk fonteinen show voor een bruiloft of een ander groot event. Er is op Monstersound.nl complete licht en geluid huur pakketten beschikbaar. Dit zijn kant en klare sets voor gegarandeerd feest plezier met topkwaliteit.

Monster Sound Licht en Geluid Huren Nijmegen

Let op:

Deze vestiging is geen fysieke winkel waar je langs kunt gaan. Dit is ons kantoor,  waaruit wij leveren. Wil je een afspraak maken? Bel of mail ons gerust.