Licht en geluid huren Arnhem

LICHT EN GELUID HUREN ARNHEM

Wilt u licht en Geluid huren in Arnhem of dj set huren in Arnhem en omgeving?
Bij Monster Sound huurt u goedkoop en eenvoudig verlichting, geluidsinstallatie, pioneer dj set, special effects, presentatie apparatuur voor al uw evenementen. Voor 50 tot 1000 personen.
Gratis installatie! Bezorgen en ophalen in Arnhem en omgeving voor maar €40,-

PARTY SET
HUREN

PRESENTATIE
SET HUREN

DJ SET
HUREN

PA GELUID
HUREN

BACKLINE
HUREN

SPECIAL EFFECTS
HUREN

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.

Load More

Licht en geluid huren Arnhem

Wij verhuren professionele licht en geluid apparatuur, Pioneer dj sets, beamer met scherm, drumstel, gitaarversterkers, discoverlichting en special effects in Arnhem en omgeving. Heeft u binnenkort een evenement en wilt u daarvoor licht en geluid huren dan bent u bij ons op het juiste adres. Sinds 15 jaar zijn wij actief in Arnhem en verzorgen uiteenlopende evenementen van de nodige dj apparatuur, geluidsinstallaties en discoverlichting.

Dj set huren

Wat is een dj set? Dj set is de apparatuur die de dj gebruikt om te draaien en te mixen. Meestal bestaat dat uit 3 delen. 2 x cd/multimedia spelers en 1 x mengpaneel ook wel mixer genoemd. Welke dj set jij nodig hebt voor je feest is afhankelijk wat jou dj gevraagd heeft. Dus overleg altijd met de dj voordat je een dj set huurt. De standaard in professionele dj apparatuur is de Pioneer nexus dj set. Bijna alle professionele dj’s draaien met deze dj gear. 

Mobiele audio huren

Mobiele geluidsinstallatie huren voor plaatsen waar geen stroomvoorziening aanwezig is. Er zijn twee opties. Je kunt een normale geluidsinstallatie huren en een aggregaat voor de stroomvoorziening of een mobiele geluidsinstallatie huren met ingebouwde accu. Deze accu speakers kunnen meestal 6 tot 8 uur meegaan en dat is vaak voldoende voor een presentatie of evenement. Je kunt aan deze geluidsboxen makkelijk een microfoon en een bijv. gitaar aansluiten voor een kleine optreden of een bedrijfspresentatie. Ook voor buitenactiviteiten zijn deze mobiele accu speakers zeer geschikt voor.

Let op:

Deze vestiging is geen fysieke winkel waar je langs kunt gaan. Dit is onze opslaglocatie, waaruit wij leveren. Wil je een afspraak maken? Bel of mail ons gerust.