Licht en geluid huren Arnhem

LICHT EN GELUID HUREN ARNHEM

Licht en Geluid huren in Arnhem of dj set nodig in Arnhem en omgeving?

Bij Monster Sound huurt u gemakkelijk en voor een lage prijs verlichting, geluidsinstallatie, pionier dj set, special effecten, presentatie apparatuur en nog veel meer techniek voor uw evenement. Uitsluitend professioneel apparatuur en service.
Gratis installatie! Bezorgen en ophalen in Arnhem en omgeving voor maar €40,-

[grw place_photo="https://monstersound.nl/wp-content/uploads/monster-google.png" place_name="Monster Sound Licht en Geluid Verhuur Arnhem" place_id="ChIJDTCciYGhx0cRUlmUOWhrN6Q" pagination="5" text_size="120" hide_based_on=true hide_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.

Geluid huren Arnhem

Geluid huren in Arnhem en omgeving is mogelijk voor kleine feesten van 50 personen tot een groot evenement van wel 1000 personen. Wij verhuren professionele geluidsinstallatie van het A merk RCF. Al onze luidsprekers zijn actief, met een ingebouwde versterker. Onze speakers zijn licht van gewicht maar hebben toch een hoog vermogen aan muziek. Al onze apparatuur is van A merk en van de hoogste kwaliteit. Aan de hand van uw prioriteiten kunnen we de juiste geluidsinstallatie huren die perfect bij uw evenement past. Sinds 15 jaar zijn wij volop actief in Arnhem en verzorgen uiteenlopende evenementen van de nodige dj-apparatuur, geluidsinstallaties en discoverlichting.  Huren is gemakkelijk en snel. Zie het als de click en collect methode alleen bezorgen wij het in dit geval. Geef aan waar u naar opzoek bent en maak een afspraak voor de datum dat de licht en geluid appraturen nodig zijn en dan staan wij met een grote glimlach en een goed humeur voor uw deur.

Dj set huren Arnhem

Wat is een dj set?  En welke Dj set heeft u nodig voor u evenement? Dj set is de apparatuur die de dj gebruikt om te draaien en krijg je de mogelijkheid om combinaties van verschillende soorten muziek met elkaar te kunnen mixen. Meestal bestaat dat uit 3 delen. 2 x cd/multimedia spelers en 1 x mengpaneel ook wel mixer genoemd. Welke dj set jij nodig hebt voor je feest is afhankelijk wat jou dj gevraagd heeft. Dus overleg altijd met de dj voordat je een dj set huurt. De standaard in professionele dj-apparatuur is de pionier nexus dj set. Bijna alle professionele dj’s draaien met deze dj gear. Als u niet weet welke u en uw Dj nodig gaan hebben en niet te veel wilt uitgeven aan een dj set dan staat het personeel van Monstersound voor u klaar om te helpen zoeken met de beste Dj set die bij jullie paste en die de wensen kan vervullen. Mocht u nog geen dj hebben, ook daar kunnen wij u bij helpen. Dus aarzel niet en neem snel contact met ons op voor de beste dj oplossing.

Mobiele geluidsinstallatie huren

Mobiele geluidsinstallatie huren is voor plaatsen waar geen stroomvoorziening aanwezig is dus bijvoorbeeld voor een evenement die plaatsvind in een park, tuin of buitenplaats. Er zijn twee opties; Je kunt een normale geluidsinstallatie huren en een aggregaat voor de stroomvoorziening of ervoor kiezen om een mobiele geluidsinstallatie huren met ingebouwde accu. Deze accu speakers kunnen meestal 6 tot 8 uur meegaan en dat is vaak voldoende voor een presentatie of evenement. Je kunt aan deze geluidsboxen makkelijk een microfoon en een bijv. gitaar aansluiten voor een kleine optreden of een bedrijfspresentatie. Ook voor kinderfeesten en buitenactiviteiten zijn deze mobiele accu speakers zeer geschikt voor. Alleen voor grotere evenementen vanaf 150 personen raden wij aan om een profesisonele muziekinstallatie te huren met een aggregaat.

Let op:

Deze vestiging is geen fysieke winkel waar je langs kunt gaan. Dit is onze opslaglocatie, waaruit wij leveren. Wil je een afspraak maken? Bel of mail ons gerust.