VIDEO & LIVESTREAM HUREN

Videoregistratie of livestream nodig voor uw evenement? Met onze ruime ervaring stana we voor u klaar om uw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Online evenement

Wij spreken over een online evenement, wanneer u geen bezoekers heeft op locatie en enkel online uw evenement plaatsvindt. Dit kan d.m.v. livestream en videoregistratie. Dus live uitzenden of het online plaatsen van een van tevoren gemaakte video.

Online livestream (uitzending)

Wij kunnen de live streamen van uw evenement verzorgen in hoge kwaliteit. Live streamen kan via allerlei websites. De meest bekende is natuurlijk YouTube en Facebook. Wij kunnen met één of meerdere camera’s uw event filmen en direct online uitzenden. Ook het geluid (audio) wordt professioneel opgenomen en uitgezonden.

Videoregistratie

Behalve online live streamen kunt u voor kiezen om uw evenement op te nemen en op uw gewenste moment online uit te zenden. Het grote voordeel van vooraf opgenomen evenement is dat u bepaalde dingen kunt veranderen en aanpassen tijdens de opnamen. Of als er iets niet goed is gegaan, opnieuw opnemen. Ook een vooraf opgenomen evenement/video kunnen wij voor u online live uitzenden, zodat uw kijkers samen naar kijken en met elkaar kunnen reageren in de reactie gedeelte.

Hybride evenement

Hybride evenement is wanneer u tijdens uw evenement publiek heeft en ook tegelijk online het evenement uitzendt. Dit is de beste oplossing wanneer u toch publiek wilt toelaten maar door maatregelen van de overheid de aantallen heel laag moeten zijn. De live uitzending kan openbaar zij zodat iedereen het kan volgen of juist privé. Als u een privé evenement live uitzendt, kunnen alleen mensen die een uitnodiging hebben gekregen, het evenement live volgen. Als geluidsinstallatie kunt u gebruik maken van onze presentatie set.

Interactieve hybride evenement

Wilt u meer interactie tijdens uw livestream evenement? Wij kunnen zorgen dat uw kijkers kunnen inbellen en vragen stellen tijdens de live uitzending. Ook kunt u op deze manier live ”gasten ontvangen” in uw uitzending.

Livestream en videoregistratie

Huwelijk livestream

De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk met zoveel mogelijk mensen beleven. Helaas kan dat niet altijd. Daarom bieden wij live stream en videoregistratie van jullie huwelijksceremonie en of bruiloft. Uw gasten krijgen vooraf een (privé) link waarmee zij jullie dag kunnen volgen. Wij nemen alle zorg uit uw handen. Wij bezorgen, installeren en bedienen alle camera’s en microfoons. U heeft verder geen omkijken naar omdat wij van tevoren alles met u bespreken en organiseren. 

Kerkdienst livestream

Ondanks de beperkende maatregelen toch een kerkdienst houden? Wij nemen alle zorg uit uw handen. Uw ”gasten” kunnen live meekijken met de kerkdienst vanuit huis en op eigen gemak. Dit kan via de smartphone, tablet, computer of smart tv. De live uitzending kunnen wij verzorgen bijv. via uw facebook pagina. Zodat u steeds meer online exposure krijgt. Voor een kerkdienst is meestal een simpele setup voldoende met 1 camera en 1 microfoon.

Uitvaart livestream

 Live streamen van een uitvaart klinkt gek, maar in deze onzeker tijden wilt je juist wel met elkaar afscheid nemen van je naaste en elkaar zoveel mogelijk steunen. Wij hebben professionele technici die de uitvaart in hoge kwaliteit en met veel respect kunnen vastleggen en live uitzenden over een beveiligde internetverbinding. Zodat alleen mensen die u toelaat de uitzending mee kunnen kijken.

Presentatie live streamen

Livestream en videoregistratie is een uitstekende middel om in te zetten bij bedrijfspresentaties en productpresentaties. Zo kun je een onbeperkt publiek bereiken waar en wanneer u wilt. De mogelijkheden zijn onbeperkt. U kunt de uitzending live doen of opnemen en uploaden naar het web. Publiek toegankelijk of privé. Tijdens de presentatie kunnen wij naar de spreker ook verschillende digitale beelden laten zien zoals een powerpoint presentatie, een video of andere sprekers waar dan ook in de wereld. Dit allemaal wordt dan live uitgezonden of opgenomen.

Vergadering (ALV) live streamen

Livestream wordt steeds vaker toegepast bij vergaderingen waarbij de CEO van het bedrijf al dan niet uit het buitenland erbij wil zijn of zijn werknemers wil toespreken. Hierdoor worden reiskosten en tijd bespaard. Daarnaast zijn deze toespraken meestal maar kort en daarom niet noodzakelijk om fysiek aanwezig te zijn. Desalniettemin is juist in dit soort gevallen heel belangrijk dat de audio en video van hoogste kwaliteit moet zijn. Daarom kunnen wij voor grote vergaderingen gebruik maken van een professionele geluidsinstallatie en een projectie scherm met een beamer. 

Training video maken of live streamen

Wanneer u een training of workshop wilt opnemen is de kwaliteit natuurlijk heel erg belangrijk. Om alle handelingen goed in beeld te brengen kan het verstandig zijn om meerder camera’s te gebruiken. Daarnaast is verlichting net zo belangrijk om alle goed zichtbaar weer te geven in de video. Een training of een workshop kunnen wij live uitzenden over het internet maar ook een videoregistratie maken om bijvoorbeeld op youtube te plaatsen.