Special effects huren voor evenementen en bruiloften

Special effects huren

special effects huren voor evenementen

SPECIAL EFFECTS HUREN VOOR EVENEMENTEN EN BRUILOFTEN

Bij Monster Sound kunt u special effects huren voor evenementen bruiloften om een echte spektakel te maken. Special effects zorgen voor extra luxe uitstraling en hebben altijd het WAUW factor. Special effects maken van je bruiloft, feest, modeshow, concert een echte show. Bij special effects moet je denken aan vuurwerkshows, confetti/streamers en lage rook effect. Laat bij uw publiek een blijvende herinnering achter door het gebruik van onze special effects. Deze effects zijn perfect te combineren met onze complete party sets.

ROOKMACHINE OP DROOGIJS HUREN

DRY ICE MACHINE INCL. 20 KG DROOGIJS

€ 195.-

Tijdens evenementen en bruiloften wordt steeds meer gebruik gemaakt van rookmachines met droogijs. De reden hiervoor is dat deze soort rook laag op de vloer blijft hangen een een mooie en mysterieuze effect geeft zonder de artiesten of de bruidspaar te laten verdwijnen in rook zoals bij een rookmachine op vloeistof zou gebeuren. Deze rookmachine maakt gebruikt van droogijs. Dit is samengeperst CO2. Om één keer een rookeffect te genereren van ongeveer 3 minuten heb je rond 5 kilo droogijs nodig. Dit maakt deze special effect dan ook kostbaarder maar het effect is oog verbluffend. Met deze effect kun je zelfs rook van de trap laten afkomen..

VUURWERK SHOW HUREN

VOOR BINNEN EN BUITEN GEBRUIK

v.a.: € 195.-

Wilt u echt indruk maken met uw event of bruiloft? Zodat mensen nog lang erna aan die ene moment terugdenken? Dan is deze binnenvuurwerk fontein show de beste keus. Wij kunnen tot 8 tal fonteinen tegelijk laten afgaan, die kunnen variëren van 1 tot 4 meter hoog en met een duur van 15 tot 60 seconden. Alles gebeurd draadloos en kan zowel buiten als binnen plaatsvinden. Onze vuurwerkshows kunt u boeken met een gecertificeerde technicus die alles voor u installeert en bedient.

ROOKMACHINE OP VLOEISTOF HUREN

INCL. VLOEISTOF

€ 25.-

Rookmachines worden vaak gebuikt om lichteffecten en lasers goed zichtbaar te maken. Een rookmachine op vloeistof produceert een dikke pluim witte rook die de ruimte van onder tot boven kan vullen. De rookmachine wordt geleverd met een simpele bediening die door iedereen bediend kan worden. Onze rookmachines zijn inclusief een volle tank rookvloeistof.

FULL-COLOUR LASER HUREN

€ 45.-

Monster Sound verhuurt full color lasers waarmee je een flitsende lichtshow kan neerzetten. De lasers zijn te gebruiken als stand alone zodat hij reageert op muziek of met een bestuur programma via de computer (door ons geleverd). De dunne laser stralen zorgen voor een spectaculair effect. Een laser show maakt elk feest uniek. Om de laserstralen goed te visualiseren heb je ook rook (rookmachine) nodig. Dan krijg je het gevoel dat je de stralen kunt aanraken en vastpakken. Wanneer u een laser met besturing huurt kunt u ook tekst weergeven van bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of de namen van de bruidspaar tijdens een bruiloft op de muur.

CONFETTI SHOOTER HUREN

v.a.: € 45.-

Confetti is bijna niet weg te denken uit de feestjes tegenwoordig. Jong en oud vinden confetti leuk en iedereen wordt er vrolijk van. Dit is het meest voorkomend special effect die men tegenkomt. Van kinderfeestjes tot grote festivals, iedereen maakt er gebruik van. Confetti heb je in verschillende vormen, maten, kleuren en materialen. Wij verhuren professionele confetti shooters die door iedereen gebruikt kan worden. Onze confetti shooters kun je overaal neerzetten, je plaatst de elektronische confetti patroon in de shooter en richt deze op de plaats waar de confetti neer moet komen. Zodra je op de power knop drukt zullen alle shooters tegelijk afgaan en creëer je een regen van confetti of streamers.

OFFERTE AANVRAGEN VOOR SPECIAL EFFECTS

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Straat & huisnummer
  • Postcode & plaats