GELUIDSINSTALLATIE HUREN

Geluidsinstallatie huren voor uw evenement? Wij bieden professionele actieve geluidsinstallaties aan van het Italiaanse merk RCF. Wat is een actieve luidspreker? Dat is een luidspreker met ingebouwde versterker. Zodat u geen aparte versterkers hoeft te huren en ook minder bekabeling, installatie voor nodig is. Deze luidsprekers hebben een hoog vermogen en blijven kraakhelder geluid produceren ook op hoge volumes en op grotere afstanden. Deze speakers zijn geschikt voor live muziek, band, zang, dj, spraak en andere doeleinden. U kunt geluidsinstallaties huren voor 50 tot 1000 personen. Wij hebben hieronder verschillende PA sets voor u samengesteld. Iedereen zonder verstand van geluidsinstallaties kan makkelijk de juiste geluid set huren, aan de hand van het aantal bezoekers. Voor specifieke wensen m.b.t. geluidsverspreiding en de maximuum limiet van de locatie, neem contact met ons op. Dan kunnen wij een beter passend set voor u samenstellen. 
Wilt u complete disco set huren met licht en geluid, kijk dan naar onze party sets. Voor live muziek k
ijk ook naar onze backline assortiment.
Bezorgen installeren ophalen voor maar €40,- in heel Nederland!

Gerelateerde producten:

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Jouw beoordeling
[Total: 0 Average: 0]

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Jouw beoordeling
[Total: 0 Average: 0]

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Jouw beoordeling
[Total: 0 Average: 0]

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Jouw beoordeling
[Total: 0 Average: 0]

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.

Jouw beoordeling
[Total: 0 Average: 0]

Load More

Jouw beoordeling
[Total: 1 Average: 5]
WhatsApp chat