GELUIDSINSTALLATIE HUREN

Geluidsinstallatie huren voor uw evenement? Wij bieden professionele actieve geluidsinstallaties aan van het Italiaanse merk RCF. Deze luidsprekers hebben een hoog vermogen en blijven kraakhelder geluid produceren ook op hoge volumes en op grotere afstanden. Deze speakers zijn geschikt voor live muziek, band, zang, dj, spraak en andere doeleinden. U kunt geluidsinstallaties huren voor 50 tot 1000 personen. Wij hebben hieronder verschillende PA sets voor u samengesteld. Iedereen zonder verstand van geluidsinstallaties kan makkelijk de juiste geluid set huren, aan de hand van de bezoekersaantallen. Wilt u complete disco set huren met licht en geluid, zie onze party sets. Voor live muziek zie onze backline assortiment.
Bezorgen installeren ophalen voor maar €40,- in heel Nederland!

Gerelateerde producten:

  5 star review  Dj set met geluid gehuurd voor een feestje en zeer tevreden. Nette prijzen!

  thumb Wouter Wevers

  5 star review  Geluidsinstallatie gehuurd voor ons feestje. Netjes geleverd en na afloop opgehaald. Dank voor de service.

  thumb Herman lieve

  5 star review  Fijne communicatie en goed advies gekregen over welke geluidsinstallatie ik het best kon kiezen. Erg tevreden!

  thumb Remi Boissevain

  5 star review  Dj apparatuur en geluid gehuurd voor ons feestje bij Monster sound. Geluidsinstallatie was super kwaliteit en bezorgservice heel handig!

  thumb Arax Ab

Geluidsinstallatie huren

Wilt u een geluidsinstallatie met speakers huren dan bent u bij Monster Sound op het juiste adres. Wij verhuren professionele geluidsinstallaties en losse speakers. Luidsprekers heb je in twee soorten; actief en passief. Actieve luidsprekers hebben een ingebouwde versterker en passieve speakers hebben een losse versterker. Voor draagbare systemen wordt vaak voor actieve geluidsinstallatie gekozen. Vroeger waren de versterkers heel zwaar, maar tegenwoordig zijn deze digitaal. De grootste voordeel is dat digitale versterkers heel licht zijn, daarnaast verbruiken ze weinig stroom waardoor je ook op normale 230volt aansluiting de meeste speakers kunt gebruiken. Geluidsinstallaties zijn in verschillende formaten.

Geluidsboxen huren

Wij verhuren geluidsinstallatie voor groepen van 50 tot 1000 personen. Voor evenementen met dj’s en voor evenementen met live muziek. Vroeger was het aantal watts belangrijk om te weten hoe hard de bepaalde speakers konden gaan maat tegenwoordig is dat anders omdat de ”digitale geluid” ander is. Nu is de geluidsdruk de belangrijkste factor. Budget speakers kunnen tot 110 decibel geluidsdruk produceren maar de beste speakers kunnen tot wel 140 decibel gaan. Dan hebben wij het over professionele luidsprekers voor festivals. Dus wil je echt goede geluidsboxen huren, neem contact met ons op.

Op de markt zijn vele goedkope luidsprekers te koop. Wij gebruiken alleen professionele luidsprekers van de gerenommeerde Italiaanse fabrikant RCF. Hierdoor bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit en uitstekend geluid.

Muziekinstallatie boxen huren

Je wilt een muziekinstallatie en boxen huren voor een feestje of een evenement dan ben je bij Monster Sound bij de juiste adres. Monster Sound bezorgt muziekinstallaties en boxen, disco verlichting en dj gear door heel Nederland tegen de beste prijs.

Muziekinstallatie boxen huren voor uw feest, borrel’s, lancering van een product, (bedrijfs) presentaties, modeshow, beurzen, pers conferentie of ander evenement?
Waar moet je aan denken:

 1. Bedenk eerst hoeveel publiek je verwacht? 50 tot 100 personen? 300 tot 400 personen?
 2. Muziekinstallatie bestaat uit: actieve luidsprekers (boxen met versterker), mengpaneel, eventueel microfoons en dj set
 3. Wie komt er optreden en wat hebben zij nodig? Een dj heeft een dj set nodig en misschien een dj monitor. Een spreker heeft microfoon nodig misschien een draadloos microfoon. Een band heeft meestal een lijst met benodigdheden vraag hiernaar.
 4. Kijk op onze website monstersound.nl en kies de gewenste apparatuur. Staat er iets niet bij neem gerust contact op wij hebben een groot assortiment.
 5. Als laatst kijk eventueel naar verlichting voor de sfeer, special effects zoals een laser show voor meer spektakel. 

Wil je een vrijblijvend advies over wat voor geluid te huren voor uw evenement, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het maken van de beste keuze. Verschillende zalen vragen om andere opstelling en oplossing voor het geluid. Dat heeft te maken met de akoestiek van de ruimte. Wij kunnen u hierbij helpen en de juiste installatie samenstellen.

FAQ’s (veelgestelde vragen)

[ultimate-faqs]