licht en geluid huren Amersfoort

LICHT EN GELUID HUREN AMERSFOORT

Licht en geluid huren in Apersfoort en omgeving voor uw feest of evenement? Bij ons bent u op het juiste adres! Monstersound licht en geluid verhuur is al 15 jaar uw partner in particulier en zakelijk evenementen. Van Pioneer dj set tot een drumstel, alles is bij ons te huur voor uw evenement. Bekijk onze assortiment of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
GRATIS installatie! Bezorgen en ophalen in Amersfoort en omgeving voor maar €40,-

[grw id="6678"]

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.

Licht, Geluid, dj apparatuur huren in Amersfoort

Monstersound is niet alleen een verhuurbedrijf waar je geluid en licht kunt huren, maar ook een plek waar je terecht kunt voor hulp en advies over de techniek van uw evenement. Wij verhuren professioneel apparatuur van de hoogste kwaliteit tegen een scherp tarief. Iedereen zonder verstand van geluidsinstallaties kan makkelijk de juiste geluid set huren, aan de hand van de bezoekersaantallen. U kunt bij ons een complete disco set huren met licht en geluid, maar ook losse apparatuur zoals een Pioneer dj set.
Monstersound heeft een groot assortiment en staat dus niet alleen klaar voor feesten die binnen worden gehouden maar ook voor feesten die buiten worden gehouden. Je kunt namelijk een normale geluidsinstallatie huren en een aggregaat voor de stroomvoorziening of ervoor kiezen om een mobiele geluidsinstallatie huren met ingebouwde accu. Deze accu speakers kunnen meestal 6 tot 8 uur meegaan en dat is vaak voldoende voor een presentatie of evenement. Je kunt aan deze geluidsboxen makkelijk een microfoon en een bijv. gitaar aansluiten voor een kleine optreden of een bedrijfspresentatie.

Live stream huren voor hybride evenementen

Livestream en videoregistratie wordt steeds meer ingezet bij evenementen in verband met Covid-19. Wij verzorgen uw live uitzending en videoregistratie met de hoogste kwaliteit, professionele audio videoapparatuur en experts op het gebied van video en live streaming.
Door de maatregelen omtrent covid-19 kunnen veel evenementen niet doorgaan. Maar sommige gebeurtenissen zijn essentieel en worden in kleine kringen georganiseerd, met alle respect en richtlijnen van het RIVM. Wij kunnen uw evenement live uitzenden via verschillende kanalen zoals: Facebook, YouTube, Zoom, Microsoft Teams etc. Behalve uitzenden kunnen wij de livestream opnemen voor later gebruik. Wilt u liever niet live uitzenden maar een video opname maken van uw evenement, dat is ook geen enkel probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Let op:

Deze vestiging is geen fysieke winkel waar je langs kunt gaan. Dit is onze opslaglocatie, waaruit wij leveren. Wil je een afspraak maken? Bel of mail ons gerust.