Pioneer dj set huren

Pioneer dj set huren doe je makkelijk en snel op onze website. Wij verhuren verschillende dj apparatuur zowel voor professionele dj’s als voor beginnende dj’s. Waarom Pioneer dj set huren? Pioneer is de marktleider van de beste dj gear over de hele wereld. Op alle festivals in alle discotheken en evenementen zul je alleen en enkel pioneer dj apparatuur zien staan.

Pioneer nexus dj set hurenPioneer nexus dj set huren

De clubstandaard is de Pioneer nexus dj set. Deze dj apparatuur bestaat uit 2 x cdj2000 nexus multimedia player en 1 x djm900 nexus mengpaneel. Deze dj set wordt in alle clubs over de hele wereld gebruikt. Onlangs is er een nieuwe versie vandeze set uitgebracht. De pioneer nexus2 dj set. Bij ons kun je ook deze pioneer nexus2 dj set huren. Dus wil je een dj set die je niet zal teleurstellen dan moet je een Pioneer dj set huren.

pioneer xdj-rx2 huren

Pioneer XDJ RX2 dj set huren

Pioneer XDJ RX2 dj set huur je voor beginnende dj’s. Dj’s die niet al te veel functies nodig hebben is de rx2 het meest geschikt voor. Dit is een all-in-one dj set. Dat houdt is dat het uit 1 stuk dj gear bestaat. Deze dj set gebruik je door een usb in te pluggen op de dj set waar al jou muziek al op staat.

Dj set huren met geluidsinstallatie

Geluidsinstallatie huren is noodzakelijk voor een feest. Met alleen een dj set huren ben je er nog niet. Hoe kun je een passend geluidsinstallatie huren? Bepaal eerst hoeveel mensen je verwacht op je evenement. Kijk vervolgens hoe groot de ruimte is en met deze informatie kun je al snel achterkomen welke geluidsinstallatie huren het beste is voor jou feest.