licht en geluid huren Oss

LICHT EN GELUID HUREN, DJ SET HUREN OSS?

WIJ BEZORGEN IN OSS EN OMGEVING VOOR MAAR €40,-

Licht en Geluid huren Oss? Dj set huren Oss? Gratis installatie! MonsterSound verhuurt apparatuur voor uw feest en evenement in Noord braband. Alle apparatuur die je bij ons huurt wordt door ons gebracht, geinstalleerd en opgehaald. Zo heb jij zelf geen omkijken meer naar en kun je aandacht richten op het organiseren van het feest. In Oss en omgeving kun je geluid huren met verlichting voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest in de tuin of in een cafe. Onze licht en geluid kun je huren met een professionele dj set zoals een pioneer nexus dj set.

Geluid voor evenementen

Ook voor grotere evenementen kun je terecht bij ons voor alle techniek. Wij kunnen licht en geluid verzorgen voor tot wel 1000 personen. Organiseer jij een feest voor groot publiek, laat ons alle techniek voor je verzorgen. Zo kunnen wij een spectaculaire lichtshow met lasers en rook voor je programmeren. Geluidsinstallaties zijn van de hoogste kwaliteit en A merk.

complete sets inclusief brengen, installeren en ophalen! Licht, geluidsinstallatie, pioneer dj set, lage rook effect, vuurwerk show, backline, spraak set huren tegen de beste prijs en gegarandeerd goedkoopste bezorging en installatie van Nederland. Woont u in Oss of omgeving en heeft u techniek nodig voor uw evenement? Bij ons bent u op het juiste adres. Monster Sound verhuurt professionele apparatuur voor kleine en grote feesten van 50 tot 1000 personen. Voor uw gemak hebben wij ook complete party sets samengesteld. Deze party set licht en geluid huren voor uw feest. Heeft u een live band geboekt en hebben de bandleden speciale wensen? Geen probleem wij verzorgen ook complete backline en randapparatuur voor uw band. Inclusief alle muziekinstrumenten en geluidstechnicus die de band ‘mixt’ tijdens uw feest.

Wat kunt u bij ons huren?

Evenementen techniek omvat alle apparatuur die er nodig is om een goed feestje te organiseren. Of het gaat om een bruiloft of een publieksevenement. Wij verhuren: Licht, geluid, dj apparatuur, special effects zoals lage rook en vuurwerk show, Backline zoals drumstel of gitaarversterkers. Draadloze microfoons en zang microfoons. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of stuur een email.

MonsterSound Licht en Geluid verhuur bezorgd en installeert door heel Nederland tegen een vast tarief van €40,-

Licht en geluid huren oss?

FAQ’s (veelgestelde vragen)

Wij verhuren kan en klare complete geluidsinstallaties. Van feesten voor 50 personen tot 1000 personen. Het makkelijkste manier is om te bepalen hoeveel personen u ongeveer verwacht op het feest. tot 50, tot 150, tot 250, tot 500, etc. Aan de hand van deze informatie kunt u op onze website de juiste geluidsinstallatie huren.

Welke dj gear u nodig heeft handt af van de wensen van uw dj. Elk dj heeft zo zijn eigen wensen. De standaard dj set voor professionele dj’s is de Pioneer nexus dj set bestaande uit: 2 x Pioneer CDJ2000 nexus multimedia player en 1 x Pioneer DJM900 nexus mengpaneel. Beginnende/amateur dj’s gebruiken ook wel eens minder professionele dj gear zoals het instapmodel Pioneer Xdj-RX2. Beide dj sets en meer kunt u op onze website bekijken en huren.

Ja zeker! Alle apparatuur die u bij ons huurt kunnen wij bezorgen, installeren en na afloop of de volgende dag weer ophalen. Deze service bieden wij aan voor €40,- door heel Nederland.

Bij ons betaald u geen borg! Als een van de weinige vragen wij geen hoge borgkosten of creditkaart van onze klanten. Wij gaan vanuit dat u netjes met onze apparatuur omgaat en alles netjes retour komt. Mocht er toch iets niet 100% goed terugkomen, dan gaan wij samen een oplossing zoeken hiervoor.

Wij hebben verschillende vestigingen door Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Hilversum etc.