Audio Video Techniek Voor Evenementen

Monster Sound is al meer dan 15 jaar actief in de branche voor Audio Video Techniek, verhuur van licht en geluid apparatuur. Wij verhuren verlichting, geluidsinstallaties, dj sets, backline, presentatie apparatuur en nog veel meer. Vaak hebben mensen geen of weinig verstand van licht en geluid apparatuur daarom hebben wij een aantal complete sets samengesteld voor feesten met een dj.
Service staat bij ons op nummer 1. Daarom wordt alle apparatuur door ons op locatie afgeleverd, gratis geïnstalleerd en na afloop weer opgehaald.
Omdat wij verschillende locaties hebben kunnen wij in heel Nederland bezorgen en dat voor een vaste lage prijs van €40,- euro.
Naast licht en geluid kunt u bij ons ook backline huren voor uw evenement. Dus drumstel, gitaarversterker en andere veel gebruikte backline apparatuur hebben wij te huur. Naast apparatuur verzorgen wij ook de bediening. Wij hebben eigen licht en geluid technici in huis. Zo kunnen wij een totaaloplossing bieden aan onze klanten en nemen wij alle zorg voor techniek op ons.
Kijk ook op onze facebook pagina facebook.com/monstersound.nl voor een impressie. Mochten wij bepaalde spullen niet op voorraad hebben, kunnen wij dat altijd bij een van onze partners inhuren zoals Perfect Sound licht en geluid verhuur.

Waar bent u opzoek naar?