Laaghangend rook met droogijs

250.00 Incl. btw

Beschrijving

Laaghangend rook effect met droogijs machine voor bruiloft of evenement

Wil je een professioneel podium effect voor je bruiloft of evenement? Dat kan met onze lage rook effect. De rook wordt over de vloeroppervlakte verspreid en blijft laag tot 60cm hangen. Een prachtig gezicht voor de eerste dans van de bruidspaar.

1 x Droogijsmachine

1 x 20kg droogijs

Info:

Droogijs rookmachine huren voor laaghangend rook effect? Monster Sound verzorgd special effects voor bruiloften en evenementen. Steeds meer worden bij bruiloften gebruik gemaakt van special effects. Voorbeelden zijn: droogijs rookmachine voor laaghangend rook effect, indoor vuurwerk show (fonteinen), confetti shooter, bellenblaas machine, rookmachine etc. Wij bieden ook combinatie voordeel pakketten van rook effect en vuurwerk show. Met onze low smoke rook effect kun je mooie effect creëren tijdens de eerste dans bijvoorbeeld of het aansnijden van de taart. Het lijkt het of je in de wolken bent. De dry ice smoke machine zorgt voor een paar minuten dat de dansvloer of podium gevuld is met rook/mist tot aan je knieën.
Onze machine is de originele low fogger die op droogijs werkt. Er zijn op de markt veel rookmachines die beloven dit effect na te bootsen. Alleen met droogijs machines krijg je het echte lage rook effect.
Let op: droogijs is extreem koud en veroorzaakt brandwonden bij aanraking. Daarom bieden wij speciaal opgeleide mensen aan om uw special effecten uit te voeren. Wij komen op uw locatie door heel Nederland, Belgie en Duitsland.
Om de juiste effect te krijgen heb je per keer ongeveer 5kg droogijs nodig. Hiermee kun je ongeveer 4/5 minuten lage rook effect krijgen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons voor een bestelling of offerte op maat.