Dj set huren

DJ set huren verhuur Pioneer-nexus-set

PIONEER DJ SET HUREN

Dj set huren? Heeft u een dj ingehuurd maar nog geen apparatuur? Monster Sound verhuurt naast complete party sets met dj apparatuur, licht en geluid ook verschillende losse dj sets van de wereldleider Pioneer op het gebied van dj apparatuur. De Pioneer Nexus dj set, de clubstandaard over de hele wereld en de Pioneer XDJ-RX2, de kleine broertje van de Pioneer Nexus. De meeste dj’s zullen specifiek naar deze apparatuur vragen. De dj set bestaat uit minstens drie elementen; één mengpaneel/mixer en twee cd/media spelers. Met alleen een dj set bent u er nog niet. U heeft altijd nog een geluidsinstallatie nodig en verlichting.

pioneer dj set huren logo

dj set huren Pioneer nexus dj set huren

PIONEER NEXUS DJ SET HUREN

€ 175,-

1 x Pioneer DJM 900 Nexus
2 x CDJ 2000 Nexus
2 x Mic ingangen
Gelinkt met pro DJ link
Geïnstalleerd en ingebouwd in een flightcase

De Pioneer Nexus dj set is de wereldstandaard onder de professionele dj apparatuur. Dus alle professionele dj’s vragen altijd naar deze dj set. Deze dj set bevat drie onderdelen: 1 mengpaneel en 2 media/cd spelers. De set is geïnstalleerd en kant en klaar in een speciale flightcase (koffer) ingebouwd. Met deze set kun je muziek vanaf een cd/usb/sd kaart afspelen. Sommige professionele dj’s vragen om een derde media speler, deze kunnen wij voor u toevoegen aan de set. Daarnaast willen de meeste dj’s ook één of twee monitoren hebben. Dit zijn vaak wat kleinere luidsprekers die naast de dj komen te staan zodat de dj zichzelf goed kan horen. Omdat de dj vaak het middelpunt van het feest is, kun je voor een mooie uitstraling ook een dj booth/meubel huren. Kijk hiervoor bij het menu Extra’s. Alleen met een dj set ben je er nog niet. Daarom kun je bij ons ook complete set licht en geluid huren.

PIONEER XDJ-RX2 DJ SET HUREN

€ 95,-

1 x Pioneer XDJ-RX2
2 x USB poorten
2 x Mic ingangen
1 x Stereo monitor uitgang
1 x Aux ingang (voor laptop of telefoon)
Ingebouwd in een flightcase

De tweede beste DJ set van de wereldleider Pioneer op het gebied van DJ gear is de all-in-one DJ systeem Pioneer XDJ-RX2 dj set. Deze compacte en complete dj set is bedoeld voor beginnende en gevorderde dj’s die gebruik maken van een laptop/usb/harde schijf en geen cd’s gebruiken. Deze dj set bestaat uit één apparaat waarin twee media spelers en één mixer is geïntegreerd. Bij deze dj set kunt u ook monitoren toevoegen zodat de dj zichzelf goed kan horen. Wil je de Pioneer XDJ-RX2 huren met een geluidsinstallatie? Bij ons kun je geluidsinstallatie hurenal vanaf 100 euro. Neem contact op voor de mogelijkheden.

RESERVEER DIRECT EEN PIONEER DJ SET

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Straat & huisnummer
  • Postcode & plaats